אוסובוקו בקר

צילום: ששת שצ
המצרכים: 2 פרוסות בעובי אצבע לפחות של נתח אוסובוקו
אופן ההכנה: מקמחים את פרוסות האוסובוקו, מטגנים בשמן, מוציאים לצלחת. בכלי מתאים לתנור (פיירקס) מניחים את ענפי התימין ומעליהם את
רוצים להתעדכן? הצטרפו למוטק'ה בפייסבוק
ששת שצ הוא מנהל קהילת אוכל
עוד על אוכל ומתכונים:
רוצים לדבר על המתכון עם ששת? יש לכם שאלה על בישול? רוצים לשתף מתכון מנצח? לקהילת אוכל: לחצו |
אנחנו מכירים אותם בתור "חמוצים", אבל הירקות הכבושים הם הרבה יותר מתוספת לפלאפל או לשניצל. בתהליך כבישת...
ערב החג מתקרב בצעדי ענק ותכנון ארוחת החג בעיצומה. כיצד תפתיעו השנה את האורחים? עם מנה וירטואוזית שדורשת...
מוזמנים - יש, הגדות תואמות - יש, מספיק בקבוקי יין כדי לצלוח את הערב הארוך בשנה – יש. עכשיו זה הזמן לדאוג...
בישלתי 3 שעות והיה רך כמו חמאה. ההבדל בין המתכון שלך לשלי הוא שהוספתי יותר
שום ובצל וללא גזר, אבל מעט קוביות פלפל אדום ופפריקה. כל היתר כפי שרשמת. תודה