בטטה ודלעת מקורמלות בדבש בנגיעת טחינה

צילום: ששת שצ
אדמת הנגב עשירה בחלקות ומניבה מפרי האדמה. המתכון הזה מחבר את פרי האדמה ואת התוצרת המקומית - דלעות ובטטות, דבש וטחינה, מרווה משדות צמחי התבלין, וקמח משדות החיטה של הנגב.
החומרים לדלעת מקורמלת: פלח דלעת
אופן הכנת הדלעת:
החומרים לבטטה מקורמלת: 1 בטטה בינונית
אופן הכנת הבטטה: מוציאים מהתנור ומטפטפים טחינה גולמית.
רוצים להתעדכן? הצטרפו למוטק'ה בפייסבוק
ששת שצ הוא מנהל קהילת אוכל
עוד על אוכל ומתכונים:
רוצים לדבר על המתכון עם ששת? יש לכם שאלה על בישול? רוצים לשתף מתכון מנצח? לקהילת אוכל: לחצו |

אנחנו מכירים אותם בתור "חמוצים", אבל הירקות הכבושים הם הרבה יותר מתוספת לפלאפל או לשניצל. בתהליך כבישת...
ערב החג מתקרב בצעדי ענק ותכנון ארוחת החג בעיצומה. כיצד תפתיעו השנה את האורחים? עם מנה וירטואוזית שדורשת...
מוזמנים - יש, הגדות תואמות - יש, מספיק בקבוקי יין כדי לצלוח את הערב הארוך בשנה – יש. עכשיו זה הזמן לדאוג...