חזרה למגזין אוכל

לכבוד החורף שבפתח: מתכוני פונץ' חם

החורף הולך ומתקרב ועמו הערבים הקרירים הגורמים לעצמות לנקוש. מה עושים? במקום לשתות שוב תה או קפה, למה שלא תנסו פונץ' חם ואלכוהולי, כזה שיחמם את הלב ויסובב קצת את הראש? להלן שני מתכוני פונץ' חם קלים להכנה וטעימים במיוחד.
מערכת BeOK 28/10/09
לכבוד החורף שבפתח: מתכוני פונץ' חם

מתכון פונץ' תפוח

מצרכים:

2 כוסות יין אדום יבש
3 כוסות מיץ תפוחים צלול 
1 כוס מים 
4 כפיות סוכר 
1 תפוח עץ 
1 מקל קינמון 
8 מסמרי ציפורן 
שוט (60 מ"ל) ליקר תפוזים (טריפל סק, קוואנטרו, גרנד מרנייה וכו')
חצי שוט (30 מ"ל) של סירופ פיסטוק

אופן ההכנה: 

1. מקלפים את תפוח העץ וחותכים אותו לקוביות קטנות. 

2. לתוך סיר סיר עמוק מכניסים את כל המרכיבים

3. מביאים את התערובת לרתיחה, מורידים מהאש ומגישים.


רוצים להתעדכן? הצטרפו למוטק'ה בפייסבוק


מתכון פונץ' חם: אורנג' ליידי

מצרכים:

2כוסות תה
2 כוסות מיץ תפוזים
1 כוס יין אדום יבש
1 מקל קינמון באורך 2 ס"מ
6 שיניים ציפורן
1 לימון חתוך לפרוסות
5 כפיות סוכר
שוט(60 מ"ל) של סירופ תפוח

אופן ההכנה:

1. מוסיפים לסיר בינוני ועמוק את מיץ התפוזים, התה, סירופ התפוחים, הקינמון והציפורן ומביאים לרתיחה.

2. לאחר הרתיחה מורידים מהאש ומוסיפים את פרוסות הלימון והסוכר, מערבבים היטב ומגישים מיד.



לכניסה לאתר הסדנאות של זמן אמיתי לחצו כאן

הכתבה צולמה על-ידי BeOK - בריאות ואיכות חיים



לקהילת אוכל:
לחצו



תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

חמוצים ושאר ירקות כבושים: המדריך המלא

אנחנו מכירים אותם בתור "חמוצים", אבל הירקות הכבושים הם הרבה יותר מתוספת לפלאפל או לשניצל. בתהליך כבישת...

לקריאת הכתבה
פותחים את התיאבון: מנות ראשונות לליל הסדר

ערב החג מתקרב בצעדי ענק ותכנון ארוחת החג בעיצומה. כיצד תפתיעו השנה את האורחים? עם מנה וירטואוזית שדורשת...

לקריאת הכתבה
קבלו אותן: מנות עיקריות לחג

 

מוזמנים - יש, הגדות תואמות - יש, מספיק בקבוקי יין כדי לצלוח את הערב הארוך בשנה – יש. עכשיו זה הזמן לדאוג...

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה