חזרה למגזין אוכל

מוס שוקולד בלגי בטעם תפוז

ארז שטרן מלמד אותנו להכין מוס שוקולד בטעם תפוז. שוקולד ותפוז, השילוב המנצח, קל להכנה, נראה נפלא וטעמו כגן עדן
מערכת BeOK 21/09/10
מוס שוקולד בלגי בטעם תפוז

מוס שוקולד בטעם תפוז - השף ארז שטרן
כמות: 12 מנות קטנות או 6 גדולות תבנית/כלי: קערה מזכוכית או מקרמיקה בקיבולת של 3 ליטר, או 12 כוסיות קטנות זמן הכנה: 15-25 דקות
מצרכים:
150 גרם שוקולד 1/4 כוס קפה מרוכז (אספרסו ארוך או כפית נסקפה עם מים רותחים) 2 כפות אבקת קקאו איכותית 6 חלבוני ביצים 1/3 כוס סוכר לבן 1 כף תרכיז תפוזים קפוא או כפית תמצית תפוזים אפשרות לקישוט: קישוטי שוקולד/תפוז מסוכר
אופן ההכנה:
1. ממיסים השוקולד ואת הקפה במיקרוגל בעטצמה חזקה כ-3 דקות או בסיר כפול (בן מרי) עד המסה. 2. בינתיים מקציפים את החלבונים במיקסר לקצף חזק עם הסוכר. 3. לאחר המסת השוקולד מערבבים היטב עם מטרפה ומוסיפים את אבקת הקקאו ואת תרכיז התפוז. 4. מערבבים את שתי התערובות בתנועות קיפול. 5. מעבירים את התערובת האחידה לתבנית/כוסיות ומכסים בניילון נצמד (כדי שלא יתייבש). 6. מקשטים אם רוצים. 7. מקררים לפחות 4 שעות במקרר.
בהצלחה!

לאתר של השף ארז שטרן -
לחצו כאן
טלפון : 050-5852785


עוד על אוכל ומתכונים:

ספר אפייה חדש: קאפקייקס

עוגת פרי העונה

כבד עוף חם במעטפת פילו פריך

קינוחים חגיגיים

חזה אווז עם פירה אפונים במנטה ורוטב פורטו

להתייעצות עם מומחי מוטק'ה:

פורום בישול, אפייה, מתכונים ואירוח

לכל מתכוני מוטק'ה:

מתכונים
תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

חמוצים ושאר ירקות כבושים: המדריך המלא

אנחנו מכירים אותם בתור "חמוצים", אבל הירקות הכבושים הם הרבה יותר מתוספת לפלאפל או לשניצל. בתהליך כבישת...

לקריאת הכתבה
פותחים את התיאבון: מנות ראשונות לליל הסדר

ערב החג מתקרב בצעדי ענק ותכנון ארוחת החג בעיצומה. כיצד תפתיעו השנה את האורחים? עם מנה וירטואוזית שדורשת...

לקריאת הכתבה
קבלו אותן: מנות עיקריות לחג

 

מוזמנים - יש, הגדות תואמות - יש, מספיק בקבוקי יין כדי לצלוח את הערב הארוך בשנה – יש. עכשיו זה הזמן לדאוג...

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה