חזרה למגזין אוכל

מתכון: מרק סלרי סמיך

לכבוד החורף שהגיע הכין ששת שצ מרק סמיך וטעים מסלרי עלים בשרני ושאר ירקות. מומלץ בחום
ששת שצ 30/11/14
מתכון: מרק סלרי סמיך
מתכון: מרק סלרי סמיך

צילום: ששת שצ

  

המרכיבים:
1 חבילה סלרי עלים (אמריקאי)
1 קישוא גדול
1 בצל לבן גדול
שורש פטרוזיליה
עלי שורש סלרי שטופים וקצוצים
1 כף אבקת מרק פרווה
מעט תבלין כוסברה
פלפל שחור

  

לקישוט ולטעם:

עלי פטרוזיליה קצוצים
שקדי מרק

 

אופן ההכנה:
לבשל את כל המרכיבים במשך שעה.
לרסק במוט ולבשל עוד 20 דקות.
להגיש עם פטרוזיליה. אפשר גם עם שקדי מרק.

  

רוצים להתעדכן? הצטרפו למוטק'ה בפייסבוק

   

ששת שצ הוא מנהל קהילת אוכל

  

עוד על אוכל ומתכונים:

עוגת בננות

קציצות עדשים וכוסברה

לברק ובטטות בתנור

סלט שעועית צהובה

מרק עדשים כתומות וירקות

מתכון למרק ברוקולי עשיר ומזין

יש לכם שאלה על בישול? רוצים לשתף מתכון מנצח? לקהילת אוכל: לחצו

תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

חמוצים ושאר ירקות כבושים: המדריך המלא

אנחנו מכירים אותם בתור "חמוצים", אבל הירקות הכבושים הם הרבה יותר מתוספת לפלאפל או לשניצל. בתהליך כבישת...

לקריאת הכתבה
פותחים את התיאבון: מנות ראשונות לליל הסדר

ערב החג מתקרב בצעדי ענק ותכנון ארוחת החג בעיצומה. כיצד תפתיעו השנה את האורחים? עם מנה וירטואוזית שדורשת...

לקריאת הכתבה
קבלו אותן: מנות עיקריות לחג

 

מוזמנים - יש, הגדות תואמות - יש, מספיק בקבוקי יין כדי לצלוח את הערב הארוך בשנה – יש. עכשיו זה הזמן לדאוג...

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה