מתכון: מרק סלרי סמיך

צילום: ששת שצ
המרכיבים:
1 חבילה סלרי עלים (אמריקאי)
1 קישוא גדול
1 בצל לבן גדול
שורש פטרוזיליה
עלי שורש סלרי שטופים וקצוצים
1 כף אבקת מרק פרווה
מעט תבלין כוסברה
פלפל שחור
לקישוט ולטעם:
עלי פטרוזיליה קצוצים
שקדי מרק
אופן ההכנה:
לבשל את כל המרכיבים במשך שעה.
לרסק במוט ולבשל עוד 20 דקות.
להגיש עם פטרוזיליה. אפשר גם עם שקדי מרק.
רוצים להתעדכן? הצטרפו למוטק'ה בפייסבוק
ששת שצ הוא מנהל קהילת אוכל
עוד על אוכל ומתכונים:
יש לכם שאלה על בישול? רוצים לשתף מתכון מנצח? לקהילת אוכל: לחצו
אנחנו מכירים אותם בתור "חמוצים", אבל הירקות הכבושים הם הרבה יותר מתוספת לפלאפל או לשניצל. בתהליך כבישת...
ערב החג מתקרב בצעדי ענק ותכנון ארוחת החג בעיצומה. כיצד תפתיעו השנה את האורחים? עם מנה וירטואוזית שדורשת...
מוזמנים - יש, הגדות תואמות - יש, מספיק בקבוקי יין כדי לצלוח את הערב הארוך בשנה – יש. עכשיו זה הזמן לדאוג...