מתכון: קייל ממולא בעדשים

צילום: ששת שצ
קייל הוא ירק על, "כרוב שחור" מכנים אותו, אבל הוא הרבה יותר מכרוב. הוא מוריד כולסטרול, מונע סרטן, מכיל נוגדי חמצון, עשיר במינרלים ובוויטמינים ועוד ועוד. וכשמצרפים אליו עדשים, הוא עוד יותר בריא.
לקייל יש פטוטרת ממש בלתי לעיסה, ולכן כדאי לוותר עליה.
החומרים:
אופן ההכנה: אפשר כמובן למלא באורז.
רוצים להתעדכן? הצטרפו למוטק'ה בפייסבוק
ששת שצ הוא מנהל קהילת אוכל
עוד על אוכל ומתכונים:
פלפלים ממולאים בקינואה ואגוזים
רוצים לדבר על המתכון עם ששת? יש לכם שאלה על בישול? רוצים לשתף מתכון מנצח? לקהילת אוכל: לחצו |
אנחנו מכירים אותם בתור "חמוצים", אבל הירקות הכבושים הם הרבה יותר מתוספת לפלאפל או לשניצל. בתהליך כבישת...
ערב החג מתקרב בצעדי ענק ותכנון ארוחת החג בעיצומה. כיצד תפתיעו השנה את האורחים? עם מנה וירטואוזית שדורשת...
מוזמנים - יש, הגדות תואמות - יש, מספיק בקבוקי יין כדי לצלוח את הערב הארוך בשנה – יש. עכשיו זה הזמן לדאוג...