חזרה למגזין אוכל

סלט בצל ירוק

סלט ים תיכוני זריז, טעים ומרענן
ששת שצ 23/04/14
סלט בצל ירוק

צילום: ששת שצ 

 

החומרים:
חצי צרור בצל ירוק
3 גבעולי כרפס צעירים
4 ענפי פטרוזיליה
חצי פלפל אדום
שמן זית
לימון
מלח

 

אופן ההכנה:
קוצצים את הירקות, מתבלים ומגישים.

 

רוצים להתעדכן? הצטרפו למוטק'ה בפייסבוק

 

ששת שצ הוא מנהל קהילת אוכל

 

עוד על אוכל ומתכונים:

מתוקים ולא משמינים

סנגריה קרה

קציצות כרישה ועוגיות שקדים

זיתים מבושלים

קערה מלאה בריאות

 

רוצים לדבר על המתכון עם ששת? יש לכם שאלה על בישול? רוצים לשתף מתכון מנצח? לקהילת אוכל: לחצו

תגובות  2  אהבו 

ערב טוב תודה על המתכון של הסלט , אני מאוד אוהבת סלטים עם כל הירקות , בשבילי ארוחת ערב סלט ירקות זה ארוחה הכי טעימה ובריאה , תכלו הרבה ירקות הכי בריא , לילה טוב מונירה
סלט זה הכי טוב שיש. אני אוהבת סלט גם כקינוח !
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

חמוצים ושאר ירקות כבושים: המדריך המלא

אנחנו מכירים אותם בתור "חמוצים", אבל הירקות הכבושים הם הרבה יותר מתוספת לפלאפל או לשניצל. בתהליך כבישת...

לקריאת הכתבה
פותחים את התיאבון: מנות ראשונות לליל הסדר

ערב החג מתקרב בצעדי ענק ותכנון ארוחת החג בעיצומה. כיצד תפתיעו השנה את האורחים? עם מנה וירטואוזית שדורשת...

לקריאת הכתבה
קבלו אותן: מנות עיקריות לחג

 

מוזמנים - יש, הגדות תואמות - יש, מספיק בקבוקי יין כדי לצלוח את הערב הארוך בשנה – יש. עכשיו זה הזמן לדאוג...

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה