סלט גזר עם בצל ירוק ופקאן סיני
סלט מהיר, בריא וצבעוני, פיקנטי כמו שצריך ומתאבן נהדר לכל מנה בשרית
עדי יהלום
03/08/07

חומרים
: 6 גזרים 2 בצל ירוק 100 גר' פקאן סיני [u]לרוטב[/u]: כפית חרדל 1 שן שום כתוש 1/3 כוס שמן קנולה 1/4 כוס חומץ מעט סוכר חום מלח פלפל
אופן ההכנה
: 1. בקערת סלט לגרד גזר על פומפיה גסה, להוסיף את הבצל הקצוץ ואת הפקאן קצוץ גס. 2. להוסיף את הרוטב, לערבב ולהגיש.
תגובות
0
אהבו
0
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל
חמוצים ושאר ירקות כבושים: המדריך המלא
אנחנו מכירים אותם בתור "חמוצים", אבל הירקות הכבושים הם הרבה יותר מתוספת לפלאפל או לשניצל. בתהליך כבישת...
פותחים את התיאבון: מנות ראשונות לליל הסדר
ערב החג מתקרב בצעדי ענק ותכנון ארוחת החג בעיצומה. כיצד תפתיעו השנה את האורחים? עם מנה וירטואוזית שדורשת...
קבלו אותן: מנות עיקריות לחג
מוזמנים - יש, הגדות תואמות - יש, מספיק בקבוקי יין כדי לצלוח את הערב הארוך בשנה – יש. עכשיו זה הזמן לדאוג...
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות