חזרה למגזין אוכל

סלט גזר עם בצל ירוק ופקאן סיני

סלט מהיר, בריא וצבעוני, פיקנטי כמו שצריך ומתאבן נהדר לכל מנה בשרית
עדי יהלום 03/08/07
סלט גזר עם בצל ירוק ופקאן סיני

חומרים
: 6 גזרים 2 בצל ירוק 100 גר' פקאן סיני [u]לרוטב[/u]: כפית חרדל 1 שן שום כתוש 1/3 כוס שמן קנולה 1/4 כוס חומץ מעט סוכר חום מלח פלפל
אופן ההכנה
: 1. בקערת סלט לגרד גזר על פומפיה גסה, להוסיף את הבצל הקצוץ ואת הפקאן קצוץ גס. 2. להוסיף את הרוטב, לערבב ולהגיש.
תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

חמוצים ושאר ירקות כבושים: המדריך המלא

אנחנו מכירים אותם בתור "חמוצים", אבל הירקות הכבושים הם הרבה יותר מתוספת לפלאפל או לשניצל. בתהליך כבישת...

לקריאת הכתבה
פותחים את התיאבון: מנות ראשונות לליל הסדר

ערב החג מתקרב בצעדי ענק ותכנון ארוחת החג בעיצומה. כיצד תפתיעו השנה את האורחים? עם מנה וירטואוזית שדורשת...

לקריאת הכתבה
קבלו אותן: מנות עיקריות לחג

 

מוזמנים - יש, הגדות תואמות - יש, מספיק בקבוקי יין כדי לצלוח את הערב הארוך בשנה – יש. עכשיו זה הזמן לדאוג...

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה