חזרה למגזין אוכל

ספגטי עם רוטב טונה

כולם רגילים לרטבים הרגילים, אז החלטנו לגוון קצת... הילדים במשפחה ודאי יקפצו על המציאה, ואנחנו נוכל לומר להם שזה אפילו בריא (גם לנו)
שני מגור 29/06/07
ספגטי עם רוטב טונה

חומרים
(ל-4 סועדים) 1/2 ק"ג ספגטי 300 גר' טונה (בשמן) 2 כפות מרגרינה לבישול / שמן קנולה 3 שיני שום קצוץ 200 גר' רסק עגבניות 1/2 ק"ג עגבניות טריות כפית אורגנו מלח פלפל
אופן הכנה
1. מבשלים בסיר 4 מנות פסטה 2. במחבת - משחימים את שיני השום הקצוץ, מוסיפים רסק עגבניות, ואת העגבניות המקולפות, אורגנו, מלח ופלפל. 3. מבשלים את התערובת על אש קטנה 10 דקות תוך כדי בחישה. 4. בצד: מכינים טונה מסוננת ללא שמן ומפוררת עם מזלג. 5. תוך כדי בחישה מוסיפים את הטונה וממשיכים לבחוש מספר דקות נוספות עד שהתערובת כולה נהיית סמיכה. 6. מוסיפים לכל סועד את הרוטב החם על הפסטה ומגישים.
תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

חמוצים ושאר ירקות כבושים: המדריך המלא

אנחנו מכירים אותם בתור "חמוצים", אבל הירקות הכבושים הם הרבה יותר מתוספת לפלאפל או לשניצל. בתהליך כבישת...

לקריאת הכתבה
פותחים את התיאבון: מנות ראשונות לליל הסדר

ערב החג מתקרב בצעדי ענק ותכנון ארוחת החג בעיצומה. כיצד תפתיעו השנה את האורחים? עם מנה וירטואוזית שדורשת...

לקריאת הכתבה
קבלו אותן: מנות עיקריות לחג

 

מוזמנים - יש, הגדות תואמות - יש, מספיק בקבוקי יין כדי לצלוח את הערב הארוך בשנה – יש. עכשיו זה הזמן לדאוג...

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה