חזרה למגזין אוכל

ספר בישול חדש: מתכון בטוח 2

"מתכון בטוח 2", כשמו כן הוא: ספר המשך לספר הבישול "מתכון בטוח" וכמוהו מבוסס על תוכנית הטלוויזיה בשם זה ומתכוני שפים המופיעים בה
אורית הראל 23/01/11
ספר בישול חדש: מתכון בטוח 2

בשנה שעברה יצא ספר הבישול "מתכון בטוח", שהתבסס על תוכנית הבישול הטלוויזיונית באותו השם, ואיגד בתוכו קרוב למאה מתכונים של חמישה שפים שלימדו בתוכנית איך עושים מה, כל אחד בתחומו (לביקורת על הספר: לחצו). עכשיו יוצא לו ספר המשך, "מתכון בטוח 2", כשהפעם קטן מספר המתכונים בספר - כ-60 בלבד, ולעומת זאת גדל מספר השפים המשתתפים - שישה. שניים מהשפים שהיו שותפים לספר הראשון והמצליח חוזרים גם לספר השני: ליה שומרון-פינדר שהיא שפית, יועצת קולינרית ומנחת סדנאות בישול שמומחיותה היא אוכל ובישול בריא, ומיקי שמו, שהוא קונדיטור ומאסטר-שף. אליהם מצטרפים הפעם מישי בלוג, קונדיטור ושוקלטייר המעביר סדנאות שוקולד; גלי ברמן, קונדיטורית, שפית, בעלת חברת קייטרינג, מנחת סדנאות ושפית פרטית; איילת לטוביץ', שהייתה מראשוני הבשלנים הטלוויזיוניים (ב"שום, פלפל ושמן זית" בראשיתה), כתבה במגזין האוכל "על השולחן", פרסמה ספר בישול, עבדה במסעדות והיום יש לה תוכנית אוכל טלוויזיונית משלה וגם קפה מסעדה עם שני סניפים; ויוסי שיטרית, השף והבעלים של מסעדת "ויולט" שבמושב אודים. השישייה הזו אחראית למגוון המתכונים שבספר, המכסים את כל מנות הארוחה, מסלטים ועד מתוקים. הספר בנוי בפרקים - סלטים ומרקים; דגים, עוף ובשר; אורז, פסטה וקטניות; תבשילי ירקות; מאפים; מתוקים - כשבראש כל פרק מצוינים השפים שמתכוניהם נמצאים בו, ובכל מתכון מצוין השף שהביא אותו. בתוכן העניינים, לצד סימון המתכונים לפי השפים-יוצריהם, יש גם סימון המציין אם המתכון מתאים לילדים (פטנט חינני מאוד, והרי יש גם לא מעט ילדים גדולים שנשארים עם העדפות קולינריות של ילדים קטנים).

תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

"סיר עם אוכל חם הוא אחד היסודות של בית"

כשבלוגרית האוכל "לייזה פאנלים", שבחיים האמיתיים נקראת חגית ביליה, ילדה את בתה הרביעית בגיל 42, היא עזבה משרה...

לקריאת הכתבה
המתכונים הכי ישראלים של השף ישראל אהרוני

השף ישראל אהרוני הוא פנים מוכרות בכל בית. כולנו מכירים אותו מהטור הוותיק בידיעות אחרונות, מספרי הבישול...

לקריאת הכתבה
לאכול בבית, להרגיש במסעדה

מגפת הקורונה הבינלאומית והמצב הלא פשוט שאנחנו מתמודדים עמו סגר רבים מאיתנו בבית, מה שהופך את החיים...

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה