עולם ומלואו מבצק סוכר

הנאה גדולה יש בלשחק בפלסטלינה וליצור יצורים ודמויות מהחומר הרך הזה. אבל עכשיו, כשאנחנו ילדים מאוד גדולים, אנחנו זקוקים לסיבה טובה כדי להרשות לעצמנו להשתעשע. אז סיבה טובה מאוד למשל היא לשמח אנשים, בכל גיל, בממתק יצירתי תוצרת בית.
פרופ' רוני אורן (ראש מחלקת אנימציה בבצלאל), מחבר הסדרה "סודות של פלסטלינה", יוצר בפלסטלינה כבר למעלה משלושים שנה. לאחרונה הוא חבר לטל קרן כץ, הבעלים של סטודיו Shooga, בוגרת לימודי קונדיטוריה בארץ ובאנגליה המשתתפת בתערוכות בינלאומיות לקישוט עוגות, וביחד הם יוצאים עכשיו עם הספר "עוגות יומולדת", הראשון בסדרה חדשה - "סודות של בצק סוכר".
לקהילת אוכל: לחצו |
כשבלוגרית האוכל "לייזה פאנלים", שבחיים האמיתיים נקראת חגית ביליה, ילדה את בתה הרביעית בגיל 42, היא עזבה משרה...
השף ישראל אהרוני הוא פנים מוכרות בכל בית. כולנו מכירים אותו מהטור הוותיק בידיעות אחרונות, מספרי הבישול...
מגפת הקורונה הבינלאומית והמצב הלא פשוט שאנחנו מתמודדים עמו סגר רבים מאיתנו בבית, מה שהופך את החיים...