יענקל'ה שיין אצל מאיר השמן בסדנה שכולה בשר
יענקל'ה שיין משיין אנד שארפ בסדנת בשרים מדהימה


יענקלה הביא עימו שלושה נתחי בשר, אנטריקוט מעולה, פילה בקר, וסינטה. כולם תרומת הקצביה של מתן מ " אוריה" ומבחר ירקות, תרומת " עלה עלה"



















































יענקל'ה הסביר על סוגי בשר הבקר שמגיעים לארץ, מושגים שלרבים מאיתנו לא מוכרים ואף הבשר הטוב הזה שהוא הביא והדגים לא זמין. למשל הוא מסביר שעגלים זה לא הבשר המשובח לסטייקים עדיף בשר טרי מיושן של פרה בוגרת שהבשר משוייש כראוי. אחת הבעיות בארץ היא הכשרות שמכתיבה איזה בשר יגיע לארץ ומאיזה משחטות בעולם. כך בעצם נגזר עלינו בשר מארצות בהן פועלות משחטות שמותאמות לדרישות הכשרות. הוא דיבר על האבסה של העגלים על מנת שיקבלו משקל ושומן ובכל חילק את סוגי הבשר והסביר על מהות הפריים. יענקל'ה הדגים ניקוי וחלוקה של האנטריקוט והסביר מהוא מספר הנתחים המשובחים שבין צלעות 5-7 או בארץ 5-9 וכיצד להבחין בבשר שעבר יישון כראוי, את נינוחות הבשר שהשתחרר מההתכווצות שלאחר השחיטה. הוא של את מבחן שקיעת הבוהן בבשר. יותר הסביר איך להבחין שהבשר משובח ומתאים לסטייקים כמו כן הוא הדגים את ניקוי נתח הפילה בקר ויותר מזה את ניקוי נתח הסינטה מרצועות הסילבר שוכנות תחד השומן ואי אפשר ללעוס אותן. המון ידע ומידע עברו בסדנה ומה שאתם יכולים לעשות היא להמתין לסדנה הבאה שלו... מה הוא הכין? טרטר פילה בקר. הוא רצץ לקוביות קטנות את הפילה והוסיף אבוקדו קצוץ לקוביות קטנות פלפלים בצבעים בצל ירוק, בצל סגול פלפל שחור בטח שמן זית פטרוזיליה בהגשה עגבנייה מרוסקת,שמן זית ונגיעות בלסמי נתנו תוספת טעם.





קראתי על עוד סדנאות מעניינות וחשובות אצל מאיר השמן. אם לא תבואו יהיה לי יותר בשר או מה לאכול..
תגובות
0
אהבו
0
773
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
החיים על פי פנסיה
פנסיה והחיים
המון אנשים מחכים לפנסיה , מתכננים את הטיולים והחופשים הבילויים והמסעדות כל מה שלא היה זמן...
לקריאת הפוסט
ט"ו בשבט גם לאצות:
ט"ו בשבט מתקרב ובמרכז 'מגלים' חוגגים לא רק את האילנות, אלא גם את האצות.
במהלך חודש פברואר, לכבוד ט"ו בשבט,...
לקריאת הפוסט
כל יום הוא היום האחרון לשארית חיי
צַוָּאָה
הָיִיתִי כּוֹתֵשׁ אֶת הַדְּמָעוֹת שֶׁלִּי
עַד דֹּק לְאַבְקָה
תַּמְצִית הַכְּאֵב.
מִפַּעַם...
לקריאת הפוסט
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות