מוטקה > בלוגים > moty primor1 > אישה - החיים אינם מרוץ / מוטי פרי-מור

אישה - החיים אינם מרוץ / מוטי פרי-מור

זכרי!!! החיים אינם מרוץ, קחי אותם לאט יותר, תיהני, משכי את השנייה והאריכי את הרגע... והקשיבי למנגינה... לפני שהשיר יסתיים!!!"
אישה - החיים אינם מרוץ / מוטי פרי-מור

אישה - החיים אינם מרוץ / מוטי פרי-מור

האם צפית אי פעם בציפורים מפזזות בעליזות, האם הקשבת פעם לגשם בנפילתו על האדמה הלחה ולרוח השורקת, האם עקבת אחר פרפר במעופו או חזית בשקיעתה שמש אל תוך הים, מוטב שתאטי, אל תרקדי כל כך מהר הזמן קצר והמנגינה לא תימשך לעד. האם יומך עובר ביעף, כשאת שואלת אחר: "מה שלומך"?, האם את ממתינה ומקשיבה לתשובתו? ובסופו של יום, כשאת שוכבת במיטה כשמאה המטלות הבאות רצות במחשבתך. 

האם נהית לרחשי לבך, מוטב שתאטי, אל תרקדי כל כך מהר הזמן קצר, המנגינה לא תימשך לעד. 

האם אי פעם אמרת לזוגך "מחר או אחר כך" ובחפזונך, לא שמת לב לאכזבתו? האם פעם, איבדת מגע ונתת לחברות ישנה למות, כי לא פינית זמן להתקשר ולומר שלום? מוטב שתאטי, אל תרקדי כל כך מהר.

המנגינה לא תימשך לעד כשאת ממהרת כל כך להשיג משהו וכשאת דואגת במשך כל היום לדברים השוליים, הזמן הזה הוא כעין מתנה שלא נפתחה ונזרקה לפח ששמו "זמן חיים"!

זכרי!!! החיים אינם מרוץ, קחי אותם לאט יותר, תיהני, משכי את השנייה והאריכי את הרגע... והקשיבי למנגינה... לפני שהשיר יסתיים!!!"
 

תגובות  1  אהבו 

130
10/07/19
נחמד
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
פוסטים אחרונים

כשביקשתי - (מוטי פרי-מור)… שהאצבע כואבת?
כשביקשתי - מוטי פרי-מור… כשכל כך כואב, אני נותרת ללא מילה לא נורא הכל עובר, הופכת להיות שקופה עד הרגע...
לקריאת הפוסט
אוהב להיות זקן - מוטי פרי-מור
אוהב להיות זקן - מוטי פרי-מור אני אוהב להיות זקן, אני חופשי, אני אוהב את האדם שהפכתי להיות.. במשך השנים נשבר...
לקריאת הפוסט
נעולה הבדידות הורגת / מוטי פרי מור
נעולה הבדידות הורגת / מוטי פרי מור אם אי פעם ארגיש לבד בעולם, אדע שזה לא הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות...
לקריאת הפוסט

מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה