מוטקה > בלוגים > הבלוג של ששת שצ > איך מכינים מנגל - עצות משף מומחה לבשרים

איך מכינים מנגל - עצות משף מומחה לבשרים

איך מכינים מנגל - עצות משף מומחה לבשרים

כעת בקהילת האוכל

גיא פרץ, מסעדן ובעלים של חברת GF&B  המפעילה מערכי מזון ומשקאות במלונות יוקרה, בעלים של מסעדת אנדיב במתחם מלון ווסט אשדוד, G-CAFÉ באשדוד מפעיל את ההסעדה במלונות דניאל ים המלח, ומלון ליאונרדו חיפה.. לאחרונה פתח את אולם האירועים היוקרתי בל מר באשדוד. וכעת מקים רת אולם השמחות הגדול ביותר בארץ - פברז'ה , בן לשושלת קצבים ותיקים במסעדנות ואירועים ובעל ניסיון רב במסעדנות וקולינריה כולל ניסיון רב ביעוץ קולינרי למסעדות ופיתוח עסקי של קולינריה במלונות. גיא בוגר תדמור, קורדון בלו בפריז ועוד.

תגובות  0  אהבו 

971
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
פוסטים אחרונים

החיים על פי פנסיה
פנסיה והחיים המון אנשים מחכים לפנסיה , מתכננים את הטיולים והחופשים הבילויים והמסעדות כל מה שלא היה זמן...
לקריאת הפוסט
ט"ו בשבט גם לאצות:
ט"ו בשבט מתקרב ובמרכז 'מגלים' חוגגים לא רק את האילנות, אלא גם את האצות. במהלך חודש פברואר, לכבוד ט"ו בשבט,...
לקריאת הפוסט
כל יום הוא היום האחרון לשארית חיי
צַוָּאָה הָיִיתִי כּוֹתֵשׁ אֶת הַדְּמָעוֹת שֶׁלִּי עַד דֹּק לְאַבְקָה תַּמְצִית הַכְּאֵב. מִפַּעַם...
לקריאת הפוסט

מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה