איך מכינים מנגל - עצות משף מומחה לבשרים

גיא פרץ, מסעדן ובעלים של חברת GF&B המפעילה מערכי מזון ומשקאות במלונות יוקרה, בעלים של מסעדת אנדיב במתחם מלון ווסט אשדוד, G-CAFÉ באשדוד מפעיל את ההסעדה במלונות דניאל ים המלח, ומלון ליאונרדו חיפה.. לאחרונה פתח את אולם האירועים היוקרתי בל מר באשדוד. וכעת מקים רת אולם השמחות הגדול ביותר בארץ - פברז'ה , בן לשושלת קצבים ותיקים במסעדנות ואירועים ובעל ניסיון רב במסעדנות וקולינריה כולל ניסיון רב ביעוץ קולינרי למסעדות ופיתוח עסקי של קולינריה במלונות. גיא בוגר תדמור, קורדון בלו בפריז ועוד.
תגובות
0
אהבו
0
971
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
החיים על פי פנסיה
פנסיה והחיים
המון אנשים מחכים לפנסיה , מתכננים את הטיולים והחופשים הבילויים והמסעדות כל מה שלא היה זמן...
לקריאת הפוסט
ט"ו בשבט גם לאצות:
ט"ו בשבט מתקרב ובמרכז 'מגלים' חוגגים לא רק את האילנות, אלא גם את האצות.
במהלך חודש פברואר, לכבוד ט"ו בשבט,...
לקריאת הפוסט
כל יום הוא היום האחרון לשארית חיי
צַוָּאָה
הָיִיתִי כּוֹתֵשׁ אֶת הַדְּמָעוֹת שֶׁלִּי
עַד דֹּק לְאַבְקָה
תַּמְצִית הַכְּאֵב.
מִפַּעַם...
לקריאת הפוסט
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות