מוטקה > בלוגים > הבלוג של אסתי טל > "מה שחשוב באמת" - הצגה חדשה של תיאטרון האינקובטור: שלוש קומדיות טרגיות העוסקות ברצון לחיות ובחיים שאנחנו מבקשים לעצמנו. צחוק ודמע שזורים יחדיו. הצגה מקסימה. משחק מעולה. כתב וביים אלי חביב

"מה שחשוב באמת" - הצגה חדשה של תיאטרון האינקובטור: שלוש קומדיות טרגיות העוסקות ברצון לחיות ובחיים שאנחנו מבקשים לעצמנו. צחוק ודמע שזורים יחדיו. הצגה מקסימה. משחק מעולה. כתב וביים אלי חביב

"מה שחשוב באמת" - הצגה חדשה של תיאטרון האינקובטור: שלוש קומדיות טרגיות העוסקות ברצון לחיות ובחיים שאנחנו מבקשים לעצמנו. צחוק ודמע שזורים יחדיו. הצגה מקסימה. משחק מעולה. כתב וביים אלי חביב

בצילום: דמדומים

אורות וצללים בחיי האדם

"מה שחשוב באמת"- הצגה מעניינת וייחודית עם צוות שחקנים מעולה, בראשם השחקן הוותיק, גבי עמרני ואריק עשת, מנכ"ל התיאטרון, שחוזר לבמה אחרי 25 שנה ומפליא במשחקו את הגבר הנשוי החוגג לאשתו בהפתעה יום הולדת חמישים, שגורם למרצע לצאת מין השק ולהתבונן מזווית שונה בחייו 'המאושרים'.
צוותא, תל-אביב, 20.6 יום שני, שעה 21:00


  החיים מלאי הפתעות 

אלי חביב טווה שלושה סיפורים שלכאורה אין ביניהם קשר אך למעשה שלושתם נוגעים באותן סוגיות שמעסיקות כל אדם בעולם. "מה שחשוב באמת" נוגע בשאלות שכל אחד שואל את עצמו על חייו, על שאיפותיו, על ערך החיים שלו ועל סופם הבלתי נמנע.
 
הסיפור הראשון עוסק בזוג צעיר שנכנס במפתיע לדירה של זקן חביב (גבי עמרני), שחי בגפו בזמן שהוא אוכל ארוחת ערב. זמנו של הזקן עבר ועכשיו תור הצעירים לגור בדירתו. מול הזוג האוהב ומלא החיים ניצב איש זקן אחד שאוחז בחיים שנותרו לו ולא מוכן להרפות. הזוג החביב כביכול, מכריח אותו לחתום על טופס המעביר את הדירה על שמם. הם מתענים לו בכל דרך אפשרית עד שהם ממאיסים עליו את החיים.
 
 
הסיפור השני מתרחש באחד הלילות, בבסיס צבאי אי שם בארץ. באוהל אחד יושבים משורר כושל (יריב קוק) ואיש שקוף( אלי חביב/רם מזרחי). זונה אחת,(יעל שטולמן) כלי נשק, אלכוהול ושיר גרוע משמשים לשניים חברה. רגע לפי המלחמה שבחוץ, פורצת בתוך האוהל מלחמה מרה. מי מחליט? מה הוא מחליט? מי בוחר? מי ייצא חי מהאוהל? ובשביל מה?
 
בערב שלישי בדירה בורגנית, חוגגת אישה (פביאנה מיוחס) את יום הולדתה ה-50 בחברת בעלה האוהב (אריק עשת). הם סועדים ארוחה רומנטית כשקוסם (יריב קוק) מגיע לביתם, כי מי לא רוצה קסמים בחיים? לכולם משאלות ליום הולדת וחלומות שנשכחו וכעת נותר לבדוק אם החלומות הללו ראויים, האם צריך להגשים אותם או שהחיים הם בעצם משהו אחר לגמרי.
 
הדמויות ופיסות החיים שלהן מספרות סיפורים חדשים אך הן מאירות מחשבות מוכרות ומשאירות את הצופה להרהר בהן ובמה שחשוב באמת גם אחרי צאתו מן האולם.
 
כתיבה ובימוי: אלי חביב
מוזיקה: עומר מור
צוות השחקנים: גבי עמרני, אריק עשת, פביאנה מיוחס, תום חגי, יריב קוק, אלי חביב/רם מזרחי, יהונתן פורת ויעל שטולמן.
 
ת"א , 20.6 יום שני,  צוותא 1 בשעה 21:00
 
כרטיס: 70 ₪. להזמנות:03-6950156/7
 
ירושלים, יום חמישי בית מזי"א בשעה 20:30
להזמנות: 02-6543004
 

תגובות  0  אהבו 

1061
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
פוסטים אחרונים

ניסים ונפלאות
בודקת אם אתם עדיין קיימים בעידן הבלבלת הקורונטית. אודליה
לקריאת הפוסט
"לילה בפריז" השאנסונים הגדולים של כל הזמנים
צילום: באדיבות תיאטרון הקאמרי מסע לילי קסום בעיר האורות לצלילי מיטב שיריהם של אדית פיאף, ז'אק ברל, שארל...
לקריאת הפוסט
תחושת בטן - דרמה משפחתית שעולה על במת תיאטרון הקאמרי
צילום: גבריאל בהרליה. תחושת בטן עוסקת בחופש הבחירה של נשים בתקופתנו: לגבי גופן, מסלול חייהן והייעוד שלהן...
לקריאת הפוסט

מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה