השעה עוד מעט 08.30

תגובות מפרגנות ולא מתלהמות .
נראה לי שאני עוד עלולה להתמכר לפה.
ואני קטונתי על ידכם בכל הכתובים שאתם מביאים/ות.
אהבתי את הגילוי של האנשים על אופיים.
אהבתי את סיפורי הבעלי חיים למינהם והטיפול בהם.
ויש את הצדדים הרציניים והמעמיקים שנותנים חומר למחשבה .
אהבתי את הסרקזם בסיפורים תוך כדי ביקורת על מי שמנהל את העיניינים במדינתנו הקטנטונת .
אין מה להוסיף נהניתי מכל הסיפורים המצחיקים על כל מיני אנשים .
הדימיון המפותח פה מרקיע שחקים ולדעתי זה הכי מקסים! שמובאים פה סיפורים דמיונים בשלל צבעים .
נ-ס-ח-פ-ת-י !!
וכעת אכנס למטבחי להכין את ארוחת יום שישי שמחייבת אכילת דגים. ובכל תרבות יש סגנונות של מאכלי דגים והבולטים בהם זה הגפילטע פיש אצל האשכנזים או הדגים החריפים חריימה אצל עדות המזרח וכל זה מצריך חלה טריה שנקרעת ונטבלת ברוטב הסמיך והמגרה את בלוטות הרוק .
הכי הכי חשוב להתחיל בהכנות לקראתהמאכל היהודי שנאכל בכל התפוצות = החמין שיש לו שלל שמות:
צ'ולנט אצל האשכנזים . סכינה או דפינה אצל עדות צפון אפריקה. אושיסבו אצל בני העדה הבוכרית .טבית אצל יוצאי עירק.
מאחלת לכולם שבת שלום ומבורכת.
(אני לא עם חמין,כדי שלא יגידו לי כמו בסיפור ש ליעל)וישבתי בינתיים,כשמכונת הייבוש כבר מיבשת את הכביסה מהבקר,וריח לבנדר מתפשט בדירה ופיתאום חשתי,תוך כדי קריאת הבלוגים והמחשבה איך להגיב,אני חשה ריח לוואי.רצתי למטבח וכמעט שהירקות נישרפו.מזל גדול שלא.אז כתבתי זאת לומר לך שיש לך שותפים להנאה.וגם את כותבת יפה.
שבי נא עימנו תיהני ושתפי גם אותנו.
טובה הכי טעים השרוף למטה בסיר :)
צאט ובלוגיה מינה יכול להשפיע על אנשים מסויימים .את מכירה אותי שיש לי את הדיעה שלי והדרך שלי ..
גבי אחשוב אם לכתוב את הסודות הכמוסים שלי :)