מוטקה > בלוגים > הבלוג של ששת שצ > קרפ סוזט צרפתי

קרפ סוזט צרפתי

קרפ סוזט צרפתי


לקרפ
המרכיבים
125 גרם קמח
40 גר' סוכר
קורט מלח
1 ביצה
1 כוס חלב
ההכנה
בקערה גדולה מערבבים את היבשים, בקערה נפרדת את החלב והביצים.
יוצקים 2/3 מהרטובה על היבשה ומערבבים היטב. מוסיפים את השליש האחרון לתערובת חלקה ללא גושים.
יוצקים עם מצקת קטנה במרכז המחבת החם ומורחים לצדדים בעזרת הכלי המיוחד.
למלית
גבינה טוב טעם
גבינה 5 אחוז
צימוקים שהושרו במים רותחים (או בברנדי..)
1 ביצה
מערבבים את חומרי המלית.
לרוטב
50 גרם חמאה
רבע כוס סוכר
כוס מיץ תפוזים סחוט טרי של פרימור
זסט מקליפת תפוז ( גרידת קליפה)
2 כפות ליקר תפוזים
2 כפות ברנדי
 
ממיסים את החמאה במחבת טפלון, מוסיפים סוכר, גרדת תפוז והמיץ ומערבבים בעדינות עד לרתיחה.
ממלאים את דפי הקרפ, ( מגלגלים וסוגריים מהצדדים)
מניחים על צלחת הגשה ויוצקים מהרוטב
בתיאבון
 
תגובות  0  אהבו 

692
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
פוסטים אחרונים

החיים על פי פנסיה
פנסיה והחיים המון אנשים מחכים לפנסיה , מתכננים את הטיולים והחופשים הבילויים והמסעדות כל מה שלא היה זמן...
לקריאת הפוסט
ט"ו בשבט גם לאצות:
ט"ו בשבט מתקרב ובמרכז 'מגלים' חוגגים לא רק את האילנות, אלא גם את האצות. במהלך חודש פברואר, לכבוד ט"ו בשבט,...
לקריאת הפוסט
כל יום הוא היום האחרון לשארית חיי
צַוָּאָה הָיִיתִי כּוֹתֵשׁ אֶת הַדְּמָעוֹת שֶׁלִּי עַד דֹּק לְאַבְקָה תַּמְצִית הַכְּאֵב. מִפַּעַם...
לקריאת הפוסט

מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה