אבחנו את עצמכם: חולשה של בלוטת התריס

.האם חלק מהסימפטומים הבאים הם חלק משיגרת יומכם:
אובדן תיאבון, עצירות, התעבות הקול, דיבור איטי, חוסר ריכוז, בעיות בזיכרון, עליה בכולסטרול, התכווצויות שרירים, עצירות כרונית,, חוסר עניין במין, לחץ דם נמוך , קושי להזיע, סדקים בעקב, עייפות, נשירת שיער, נפיחות בגפיים,עור יבש,קור ברגליים (גם בקייץ)
יכול להיות שיש חולשה של בלוטת התריס. (בדיקת דם תוכל לאשר את הרגשתכם).
פתרונות:
אכילה של מזונות אשר מכילים מגנזיום, (שקדים , אבוקדו, אורז מלא, סלרי, פטרוזליה, דגים), אכילה של מזונות עשירים בסידן: כרובית, אפונה ירוקה, טחינה, ברוקולי, מזונות אשר מכילים אשלגן: בננות, גזר, אפונה, סרדינים, דגנים מלאים
אכלו מזונות ירוקים: אצות ים, פטרוזליה, סלרי. אכלו גרעיני דלעת לא קלויים, אבוקדו ושקדים. כמו כן אכלו נבטים שהם עשירים במינרלים ונוגדי חמצון. דגנים מלאים אשר שומרים על ערך גליקמי נמוך של סוכר בדם, דבר אשר גורם לשמירה של האנרגיה בגוף לאורך יותר זמן.
הפחיתו: שומנים רווים, מאכלים גויטרוגנים (סופחי יוד) (בלוטת התריס זקוקה ליוד לתפקוד תקין).: מאכלים כגון: ירקות ממשפחת המצליבים (כרוב ,כרובית, כרוב ניצנים, ברוקולי, כרוב סיני, קולרבי, לפת, צנון/ית, חרדל, גרגר נחלים , חזרת), קפה, קקאו או שוקולד, המעטה באכילת בטטות, תירס, בוטנים , צנוברים , דוחן ופולי סויה שהם מזונות גויטרוגנים (מפריעים לבלוטת תריס חלשה). בישול ואידוי של ירקות אלה יכול להפחית ואף לנטרל את ההשפעה המזיקה.
הרבה בריאות
גליה דבורין - תזונה טבעית, נטורופתיה, אירדיולוגיה, רפלקסולוגיה, פסיכותרפיה ואימון אישי לבריאות ואיכות חיים
שאלה שניה, איבחון דרך ציפורניים. מטריד אותי מאד שהסהר בציפורני אגודלי הידיים בהירים מאד אצלי. יש לי תחושה שזה אינו טוב. משום מה הסהרונים האלה נותנים תחושה של דהיה בריאותית. דהיה במערכת החיסונית. יש ממש בחששי? מה את יכולה לספר לי?
אני מתחבר ונשמע לי הגיוני להזהר מהמצליבים שסופחים יוד וגם לתת יוד באופן עקיף דרך אצות.
האם יש מחקר מדעי רציני שפוסק בנושא אצות ויוד לבלוטת תריס חלשה?
אשמח לסימוכין.
בתודה