יום השואה האישי שלי
לקראת יום השואה: שתפו אותנו בסיפורים ובזיכרונות האישיים שלכם

בלוגרים יקרים,
כחלק חשוב מהיותכם כותבי התוכן האיכותי באתר, אנחנו מזמינים אתכם לקחת חלק פעיל בכתיבה לקראת יום השואה, ולכתוב פוסט אישי בנושא.
יום הזיכרון לשואה ולגבורה הוא יום טעון עבור רבים מאיתנו. לכל אחד מאיתנו יש שלל סיפורים, זיכרונות, טקסים וסרטים המעוררים בנו כאב גדול ועצום שאינו נתפס בתודעה.
על מנת שנוכל לזכור יחד יום זה ולספר את סיפורכם וסיפור משפחתכם אנחנו מזמינים אתכם לשתף בבלוגים של האתר את מה שבוער בכם בנושא השואה. הבמה וההזמנה היא לכתיבה חופשית. אין צורך בניסיון קודם בכתיבה!
את הבלוגים הנבחרים שתכתבו אנו נדאג להפיץ ולפרסם בעמוד הפייסבוק שלנו ביום שני ה 28/4 יום הזכרון לשואה ולגבורה.
בואו לשתף אותנו בסיפור שלכם בבלוגים: לחצו כאן
למדריך המעשי לכתיבת בלוג באתר מוטק'ה : לחצו כאן
בברכה,
צוות אתר מוטק'ה
ט"ו בשבט שמח, עד כמה שאפשר
לקריאת הפוסט
2023 - חפשו עצמכם בתמונות
שנת 2023, מבחינה לאומית, הייתה שנה קשה (בלשון המעטה), שֶׁתְּקֻעְקַע בזיכרון ההיסטורי לְדִרְאוֹן עוֹלָם.אנחנו,...
לקריאת הפוסט
הנשיקה הראשונה: הסיפורים שלכם
כשהשנה האזרחית התחלפה בתחילת החודש, והביאה איתה את נשיקת הסילבסטר, הזמנו אתכם להיזכר בנשיקה הראשונה שלכם....
לקריאת הפוסט
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות
השואה היא של כולנו-של עם ישראל-וכל איש מבני ישראל חש כאילו היה בשואה.