אלבונדיגס

אלבונדיגס

אלבונדיגס על פי ויקפדיה זהו השם של כדורי בשר קטנים בארצות: ספרד, מקסיקו וארגנטינה. מקור השם בא מערבית שהשפיעה מאוד על הספרדים: אל- בונדוק , כמו אגוז. השפית אביבית פריאל- אביחי מימשה את המתכון הזה בסדנא אצל מאיר השמן. אני כמובן שניתי ואולי לא לטובה אבל כה זה עובד אצלי. חומרים חצי ק"ג בשר בקר רזה חציל גדול כף או שתיים פטרוזיליה קצוצה דק 1 ביצה כפית שום כתוש מ 4 שיניים לערך כוס פירורי לחם מלח פלפל שחור מעט כמון כפית תבלין כוסברה מהזרעים. להכנה: קולפים את החצילים, פורסים לפרוסות בעובי סנטימטר, מקמחים קלות ומטגנים עד שהן מזהיבות, מוציאים למסננת ומצננים. מועכים ומערבבים את החצילים עם הבשר ושאר החומרים. יוצרים קציצות בעזרת מכשיר פלאפל ומטגנים בשמן עמוק. להגיש עם טחינה או רוטב רומסקו ששת הוא מנהל

תגובות  1  אהבו 

762
21/09/11
נראה מעולה וטעים.
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
פוסטים אחרונים

החיים על פי פנסיה
פנסיה והחיים המון אנשים מחכים לפנסיה , מתכננים את הטיולים והחופשים הבילויים והמסעדות כל מה שלא היה זמן...
לקריאת הפוסט
ט"ו בשבט גם לאצות:
ט"ו בשבט מתקרב ובמרכז 'מגלים' חוגגים לא רק את האילנות, אלא גם את האצות. במהלך חודש פברואר, לכבוד ט"ו בשבט,...
לקריאת הפוסט
כל יום הוא היום האחרון לשארית חיי
צַוָּאָה הָיִיתִי כּוֹתֵשׁ אֶת הַדְּמָעוֹת שֶׁלִּי עַד דֹּק לְאַבְקָה תַּמְצִית הַכְּאֵב. מִפַּעַם...
לקריאת הפוסט

מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה