חזרה למגזין אוכל

פטריות בבצלי שאלוט

מתכון פשוט להכנה וטעים מאוד. מתאים כמנה ראשונה או כתוספת למנה העיקרית
ששת שצ 16/02/14
פטריות בבצלי שאלוט

צילום: ששת שצ 

 

המצרכים:

1-2 חבילות פטריות שמפיניון
1 חבילה של בצלי שאלוט
שמן זית או קנולה
פלפל שחור גרוס, מלח
רבע כוס יין (אדום או לבן)
כף סילאן

 

אופן ההכנה:

מנקים את בצלי השאלוט.
מנקים את הפטריות היטב וחוצים אותן.
מטגנים את השאלוט כעשר דקות תוך ערבוב.
מוסיפים את הפטריות, המלח והפלפל השחור, מערבבים וממשיכים לטגן כעשר דקות נוספות.
מערבבים פעמיים על מנת לא לפרק את השאלוט.
מוסיפים את היין וממשיכים לבשל עד שנותרים במחבת רק מעט נוזלים.
מגישים.

 

רוצים להתעדכן? הצטרפו למוטק'ה בפייסבוק

 

ששת שצ הוא מנהל קהילת אוכל

 

עוד על אוכל ומתכונים:
מאכלים מעוררי תאווה

מרק בצל עם קרוטונים

שומר וגזר בתנור

חריף אש

סבג'י ירקות ופירות

 

 רוצים לדבר על המתכון עם ששת? יש לכם שאלה על בישול? רוצים לשתף מתכון מנצח? לקהילת אוכל: לחצו 

תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

חמוצים ושאר ירקות כבושים: המדריך המלא

אנחנו מכירים אותם בתור "חמוצים", אבל הירקות הכבושים הם הרבה יותר מתוספת לפלאפל או לשניצל. בתהליך כבישת...

לקריאת הכתבה
פותחים את התיאבון: מנות ראשונות לליל הסדר

ערב החג מתקרב בצעדי ענק ותכנון ארוחת החג בעיצומה. כיצד תפתיעו השנה את האורחים? עם מנה וירטואוזית שדורשת...

לקריאת הכתבה
קבלו אותן: מנות עיקריות לחג

 

מוזמנים - יש, הגדות תואמות - יש, מספיק בקבוקי יין כדי לצלוח את הערב הארוך בשנה – יש. עכשיו זה הזמן לדאוג...

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה