פשטידת איטריות מסורתית ומזינה
פשטידת אטריות חמה ומתוקה - נהדרת מייד אחרי הצום, עם כוס תה חם
עדי יהלום
21/09/07

[u]
מצרכים
[/u] 400 גרם אטריות בינוניות או רחבות 4 ביצים 50 גרם צימוקים 70 גרם אגוזים מלך קצוצים (או אגוזים אחרים - בהתאם לטעם) 4 כפות סוכר קורט מלח 1 מיכל (או שניים) קצפת צמחית גרידת לימון מ-2 לימונים [u]
אופן ההכנה
[/u] 1. מבשלים את האיטריות בהתאם להוראות היצרן. 2. מניחים את האטריות המבושלות בקערה. מוסיפים ביצים וצימוקים ומערבבים. 3. מוסיפים סוכר, מלח ומחצית ממיכל הקצפת הצמחית. 4. יוצקים לתבנית מלבנית ואופים עד להזהבה בחום של 180 מעלות. 5. יוצקים את שארית השמנת על הפשטידה ? ומגישים עם חם.

[u]עוד מתכונים ליום כיפור[/u]
[u]
מרק תפוחי אדמה קלאסי למפסקת וגם אחרי הצום
[/u]
[u]
עוף בשום ובצל
[/u]
[u]
סלט ירוק עם גרגרי רימונים בבלסמי ודבש
[/u]
-----------------------------
באדיבות "תנובה"
מצרכים
[/u] 400 גרם אטריות בינוניות או רחבות 4 ביצים 50 גרם צימוקים 70 גרם אגוזים מלך קצוצים (או אגוזים אחרים - בהתאם לטעם) 4 כפות סוכר קורט מלח 1 מיכל (או שניים) קצפת צמחית גרידת לימון מ-2 לימונים [u]
אופן ההכנה
[/u] 1. מבשלים את האיטריות בהתאם להוראות היצרן. 2. מניחים את האטריות המבושלות בקערה. מוסיפים ביצים וצימוקים ומערבבים. 3. מוסיפים סוכר, מלח ומחצית ממיכל הקצפת הצמחית. 4. יוצקים לתבנית מלבנית ואופים עד להזהבה בחום של 180 מעלות. 5. יוצקים את שארית השמנת על הפשטידה ? ומגישים עם חם.

[u]
מרק תפוחי אדמה קלאסי למפסקת וגם אחרי הצום
[/u]
[u]
עוף בשום ובצל
[/u]
[u]
סלט ירוק עם גרגרי רימונים בבלסמי ודבש
[/u]
-----------------------------
באדיבות "תנובה"
תגובות
0
אהבו
0
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל
חמוצים ושאר ירקות כבושים: המדריך המלא
אנחנו מכירים אותם בתור "חמוצים", אבל הירקות הכבושים הם הרבה יותר מתוספת לפלאפל או לשניצל. בתהליך כבישת...
פותחים את התיאבון: מנות ראשונות לליל הסדר
ערב החג מתקרב בצעדי ענק ותכנון ארוחת החג בעיצומה. כיצד תפתיעו השנה את האורחים? עם מנה וירטואוזית שדורשת...
קבלו אותן: מנות עיקריות לחג
מוזמנים - יש, הגדות תואמות - יש, מספיק בקבוקי יין כדי לצלוח את הערב הארוך בשנה – יש. עכשיו זה הזמן לדאוג...
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות