חזרה למגזין אוכל

פשטידת פיצפוצי אורז עם גבינה

פצפוצי אורז הולכים בדרך כלל עם חלב וילדים, אבל אפשר להכין מהם גם פשטידת גבינה מעולה ודלת כולסטרול
עדי יהלום 20/07/07
פשטידת פיצפוצי אורז עם גבינה

חומרים
6 ספלים של פיצפוצי אורז 3 קוטג' חצי אחוז 5 כפות אבקת מרק בצל חצי חבילת מרגרינה דלת כולסטרול 4 ביצים 5 כפות שבבי בצל מטוגן יבש מלח פלפל גרגרי תירס
אופן ההכנה
1. לערבב את כל המצרכים בקערה. 2. לשפוך לתבנית אפייה משומנת מעט 3. לאפות בתנור בחום של 180 מעלות לחצי שעה 4. להוציא ולפזר מעל את שבבי הבצל המטוגן 5. להחזיר לתנור לעוד 10 דקות להגיש חם או קר.
תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

חמוצים ושאר ירקות כבושים: המדריך המלא

אנחנו מכירים אותם בתור "חמוצים", אבל הירקות הכבושים הם הרבה יותר מתוספת לפלאפל או לשניצל. בתהליך כבישת...

לקריאת הכתבה
פותחים את התיאבון: מנות ראשונות לליל הסדר

ערב החג מתקרב בצעדי ענק ותכנון ארוחת החג בעיצומה. כיצד תפתיעו השנה את האורחים? עם מנה וירטואוזית שדורשת...

לקריאת הכתבה
קבלו אותן: מנות עיקריות לחג

 

מוזמנים - יש, הגדות תואמות - יש, מספיק בקבוקי יין כדי לצלוח את הערב הארוך בשנה – יש. עכשיו זה הזמן לדאוג...

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה