קיץ קל: על הקשר בין מאכלי קיץ וסוכרת
- השתתפות במגוון רחב של 10-15 שיעורי כושר שבועיים
- הרצאות איכותיות לחברי פרימיום בלבד
- קורסים במגוון נושאים המתחלפים כל חודש
- חוג "ראשון בדיגיטל" - להיכרות עם העולם הדיגיטלי
- צפייה באלפי שעות VOD של הרצאות מרתקות מוקלטות
- הנחות קבועות להשתתפות בטיולים, מפגשים ואירועים מיוחדים לחברים של מוטק'ה
למזג האוויר השפעה על מצב הרוח שלנו, על העדפות המזון שלנו ואפילו על החשק המיני שלנו. יש לנו רצון להתרענן ולהרוות את הגוף. אבטיח קר וצונן, קפה קר עם גלידה וקצפת או שייק פירות ו"מרעננים" אחרים עמוסים בסוכרים ופחמימות. צריכה מופרזת של פחמימות, בעיקר בשתייה, משנה את ההרגשה ואת התפקוד שלנו ועלולה לפגוע בבריאותינו. איך מתגברים על אתגרי הקיץ, מנצלים את יתרונותיו והופכים אותו לקיץ בריא ופעיל? על זאת ועוד נשמע בהרצאתה של התזונאית עדינה בכר, שתלווה בטיפים והסברים מדעיים על תגובת הגוף לסוכר, על עמידות לאינסולין ועל הקשר לבריאות הלב, לחילוף חומרים, לתחושות רעב וכמיהה למתוק ולהשמנה. בנוסף, ינתנו כלים ייחודיים לספירת פחמימות.
מה תהיה מורשתו של דונלד טראמפ, הנשיא האמריקאי ה-47? איזו תרבות פוליטית הוא מוביל? ומה תהיה השפעתו על...
מהי בדידות וכיצד היא משפיעה על אנשים מבוגרים, מה הם הגורמים לבדידות בגיל מבוגר, אסטרטגיות להתמודדות עם...
זיכרון בצל המלחמה, האם גם טבח 7 באוקטובר היה שואה ומי ייקח הלאה את הסיפור המשפחתי שלנו?
לרגל יום הזיכרון...