טעמייה – פלאפל פול מצרי

07/08/19
 

 

 ??????????

 

פלאפל מצרי מקורי עשוי מפול, יש המערבבים עם חומוס, אולי בפעם הבאה. התוצאה ממש טעימה

 ??????????

מרכיבים

חצי קילו פול יבש

חצי צרור כוסברה

חצי צרור פטרוזיליה

1 בצל יבש חתוך לחלקים

5 שיני שום כתוש

כפית זרעוני כוסברה

כפית כמון

כפית כוסברה גרגרים טחון

מעט פלפל שחור

כפית סחוג

1 פלפל חריף חתוך

2 כפות קמח חומוס

2 כפיות סודה לשתיה ועוד אחת להשרייה

מלח

 

ההכנה

יש להשרות את הפול היבש 24 שעות עם כפית סודה לשתייה. לקלף ולהמשיך להשרות עוד שש שעות לערך.

לטחון בבלנדר למרקם גרגרי עדין את כל המרכיבים.

לתת לנוח שעה

ליצור כדורים ולטגן בשמן עמוק

רצוי להגיש עם חומוס וטחינה

??????????

??????????

??????????


תגובות  1  אהבו 

יפההה... ובטח טעים! תודה-רבה! ששת, על המתכון המיוחד! אנחנו לא אוכלים חומוס, פול, כוסברה וקמח-תירס חצילים וסחוג... דווקא הבת מאד אוהבת חצילים ואני כל הזמן מתחמקת בתירוץ אחר... אולי? הגיע הזמן? המשך....
יפההה... ובטח טעים! תודה-רבה! ששת, על המתכון המיוחד! אנחנו לא אוכלים חומוס, פול, כוסברה וקמח-תירס חצילים וסחוג... דווקא הבת מאד אוהבת חצילים ואני כל הזמן מתחמקת בתירוץ אחר...
אולי? הגיע הזמן? המשך... יום-נפלא!
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה