מוטקה > כל הקבוצות > אוכל מתכונים ובישול מהקדירה של ששת > מתכון לפילה דג ברמונדי עם עגבניות שרי, צלפים ואורגנו

מתכון לפילה דג ברמונדי עם עגבניות שרי, צלפים ואורגנו

09/03/20

באדיבות השף אושר אידלמן

זמן הכנה: 15 דקות

מס' סועדים: 4

צילום דן פרץ

4 יח' פילה ברמונדי ישראלי (עם העור)

2 כפות חמאה

2 כפות שמן זית

8 שיני שום – פרוסות

עלים מ-6 ענפי טימין טריים

6 כוסות מיקס עגבניות שרי – חצויות

פעמיים קורט זעפרן מושרה בכף מים רותחים

4 כפות עראק

2 כף צלפים

2 כפיות שטוחה מלח

4 כפות מים

 

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-220 מ"צ על מצב גריל, ומשאירים את הדלת פתוחה מעט
  2. מחממים מחבת (מתאימה לצלייה תנור) ומוסיפים חמאה. כאשר החמאה מבעבעת מגבירים להבה ומוסיפים שום, עגבניות שרי ואורגנו. מקפיצים במשך דקה
  3. מוסיפים זעפרן, עראק, צלפים ומלח ומביאים לרתיחה במשך דקה. מוסיפים את המים
  4. מתבלים את הדגים במלח ופלפל משני הצדדים ומניחים במרכז המחבת כאשר העור פונה כלפי מעלה
  5. מכניסים את המחבת לתנור בקרבה לסלילי הגריל וצולים במשך 5-6 דקות
  6. מוציאים מהתנור ומגישים מיד

 

 

 


תגובות  1  אהבו 

ואוו! ששת, זה נראה טעים ויפההה. בתבנית מוכן... והדג צוחק... תודה-רבה! על המתכון!
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה