תבשיל מנגולד וחומוס
22/03/20
מרכיבים
2 חב' מנגולד
מאג חומוס מבושל *
בצל
4 שיני שום פרוסות
כפית אריסה
כף לימון כבוש מרוסק *
כפית מחוקה כמון
חצי כפית פריקה מרוקאית בשמן
גרידת לימון
מיץ מחצי לימון
מלח
שמן זית
ההכנה
טרם ההכנה חשוב לשטוף היטב את המנגולד, לחתוך את קצה ההגבעול ( שאינו נקי ), אם משתמשים במנגולד צעיר בעל גבעול צר ניתן להשתמש בכל העלה. אם הגבעול ( הלבן ) רחב וגס יש להשתמש רק בחלק הירוק.
חותכים את המנגולד לרצועות ברוחב 2 אצבעות.
מחממים 4 כפות שמן זית בסיר מוסיפים את הבצל לשקיפות, מוסיפים את השום הפרוס. מוסיפים את המנגולד ומבשלים 5 דקות. מוסיפים את הלימון הכבוש, האריסה, התבלינים, מלח, גרידת הלימון והחומוס. מבשלים כ 20 דקות, אפשר להוסיף מים אם חסר נוזלים להוסיף מעט מים.
בתיאבון
תגובות
5
אהבו
1
לקבוצה

תוספת של כמה קוביות דלעת משדרגת את המנה

בתפוצה שלנו (😀) מכינים עם שעועית לבנה.

טוב זה לא טבחה

מה זה טבחה?

טבחה בסאלק
כתוב/י תגובה...
עריכת תגובה
השבה לתגובה
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות