דג לשבת לברק בגריל

21/08/20

 

 

??????????

 

לברק זה דג טעים ויש לו בעיקר אידרה מרכזית ולא עצמות מטרידות. בשרו של הלברק רך ועדין והוא עשיר מאד באומגה 3 ובאומגה 6.

ההכנה דג שלם ומנוקה

IMG_20170120_200631_084

בבטן מורחים אריסה וממרח לימון כבוש, כמה ענפי תימין, שן שום מחולקת , רצועה של פלפל אדום ו 2 פרוסות לימון טרי.

משני הצדדים מתבלים בפפריקה מרוקאית בשמן, כוסברה גרגרים טחון, כמון, פלפל שחור גרוס, מלח גרוס.

יוצקים שמן זית

חורצים

על רשת התנור מניחים רצועת נייר אלומיניום, עליה מניחים נייר אפיה (במידות של הדג בערך) משמנים. מניחים את הדג עם הצד המחורץ למעלה.

תנור חם 190-200 מעלות מצב טורבו או גריל 20 דקות. להפוך ל 10 דקות.

בערת נייר האפייה הופכים לצלחת הגשה על הצד היפה המחורץ.

 ??????????

יאמי

בתיאבון

 


תגובות  1  אהבו 

ואוו... ששת, איזה מתכון ! וצילום! יאמי... אני עשיתי הפסקה עם דגים כי, אין ביקוש... הבת אוכלת בכיף! יומיים וזהו... אנחנו מחסלים הכל... אז... אחזור לדגים בקרוב... וחוץ מזה הדגים במגה-בעיר! לא ניראי...
ואוו... ששת, איזה מתכון ! וצילום!
יאמי...
אני עשיתי הפסקה עם דגים כי, אין ביקוש...
הבת אוכלת בכיף! יומיים וזהו... אנחנו מחסלים הכל...
אז... אחזור לדגים בקרוב...
וחוץ מזה הדגים במגה-בעיר! לא ניראים לי טריים...
וגם זה לא מלא... והמון... קרח... וחסר זה וזה...
לא נורא! אחכה בסבלנות...
תודה! ששת,
שבת-שלום!
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה