פשטידת ירקות- מתכון מאת שולמית ביטון אחותי היקרה
16/11/20
פשטידת ירקות-שולמית ביטון
חומרים :
3 גזרים
2 קישואים קטנים
1 בטטה
1 תפוח אדמה
חופן פטרוזיליה
חופן שמיר
קורט כורכום
קורט מלח
קורט פלפל שחור
4 ביצים לא מבושלות
4 כפות קמח
אופן ההכנה:
1. מגרדים את הגזרים , הקישואים, תפוח אדמה, בטטה לקערה.
2. קוצצים דק את הפטרוזיליה והשמיר. מוסיפים לקערה.
3. מוסיפים לקערה 4 ביצים לא מבושלות
4. שמים כורכום, מלח, פלפל , קמח(4 כפות)
5. מערבבים הכל בקערה.
6. משמנים תבנית אפיה.
7. מחממים תנור לחום 180 מעלות.
8. מכניסים לתנור
9.מחממים כ45 דקות.
10. בודקים בעזרת קיסם, שהפשטידה מוכנה.
בתיאבון,

מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות
אשתדל להופיע יותר.
יום נחמד וקסום,
פשטידה טובה וקלה להכנה.