מוטקה > כל הקבוצות > אוכל מתכונים ובישול מהקדירה של ששת > קיבלתי מהשף-אופה ארז קומרובסקי מתכון לפיצה

קיבלתי מהשף-אופה ארז קומרובסקי מתכון לפיצה

22/12/20

מתכון של השף-אופה ארז קומרובסקי להכנת פיצה פריכה וקלה להכנה:

רכיבים להכנת בצק ל-6 פיצות: 1 ק"ג קמח שמרים פיצה סוגת

260 גרם (2 וחצי כוסות) מים בטמפרטורת החדר,

20 גרם (1 וחצי כפות) שמן זית.

אופן הכנה: לשים את הקמח עם המים במשך חמש דקות במיקסר עם וו לישה או בקערה ידנית, מוסיפים את השמן וממשיכים ללוש כדקה, מעבירים לקערה משומנת בשמן זית, מכסים בניילון (לא נצמד) ומתפיחים כרבע שעה. מחלקים את הבצק ל-6 כדורים ומעבירים למשטח מקומח, מכסים בניילון ומתפיחים 45-60 דקות. בשלב זה ניתן להקפיא את כדורי הבצק אותם לא נאפה. מניחים אבן אפייה או תבנית אפייה בתנור ומחממים ל-250 מעלות. משטחים את כדורי הבצק על המשטח המקומח בעזרת הידיים או מערוך, מוסיפים רוטב ו/או גבינה לפי טעמכם, מעבירים לאבן האפיה או לתבנית החמה, אופים עד לקבלת קצוות זהובים פריכים (7-10 דקות). בתאבון!

בצילום פיצה מרגריטה של ארז קומרובסקי. צילום- יאיר אלדר

קיבלתי מהשף-אופה ארז קומרובסקי מתכון לפיצה

תגובות  10  אהבו 

איזה יופי! פיצה מרגריטה! הבת מאד אוהבת...
אנסה להכין מחר...
תודה! על המתכון! והתמונה הנהדרת!
צהריים טובים!😊
22/12/20
קמח שמרים כןן
23/12/20
לדעתי יש טעות בכמות המים. 260 מ"ל על קילו זה מעט מאוד. מצד שני כתוב ½2 כוסות מים. כוס מים זה 240 מ"ל= 600 מ"ל מים - בהחלט סביר.
ברור... תודה! ששת.
ששת יופי של מתכון קל להכנה . חידשת לי ,לא ידעתי שיש קמח פיצה .וגם לא ידעתי שניתן להקפיא את הבצק המיותר.אם כך אכין ליקרים לי לפני הסגר, שיחול ביום ראשון. בוקר נפלא ובריאות טובה לכולנו. ...
ששת יופי של מתכון קל להכנה .
חידשת לי ,לא ידעתי שיש קמח פיצה .וגם לא ידעתי שניתן להקפיא את הבצק
המיותר.אם כך אכין ליקרים לי לפני הסגר, שיחול ביום ראשון.
בוקר נפלא ובריאות טובה לכולנו.
24/12/20
אני משתמש בקמח פיצה ופוקצ'ה כל הזמן , זה קמח חדש שיש בו שמרים ממש נפלא
24/12/20
זה הקמח
Attached Picture
24/12/20
אני משתמשת בקמח רגיל ומוסיפה שמרים יבשים.
24/12/20
זו גם אפשרות , לאחרונה אני מרבה להשתמש בקמח שמרים שונים
24/12/20
שמת לב לתגובה שלי על כמות המים?
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה