טיפות שום בסגנון בודהיסטי..
בהיותי מכורה לשום לטעמו וליתרונותיו התזונתיים והרפואיים.. חיפשתי ומצאתי בוואלה את פאולו זליגמן ואת הדברים דלהלן..
המתכון לטיפות השום, שהן למעשה תמצית שום מרוכזת, התגלה בכתב עתיק באחד המקדשים הבודהיסטים ב-1972 ופוענח ב-1976. הטיפול בטיפות השום הבודהיסטיות, המכונות גם "שום טיבטי", מיועד לניקוי הגוף מעודפי שומן וסידן, לשיפור חילוף החומרים, לניקוי עורקי הדם ושיפור גמישותם, להורדת משקל, להמסת קרישי דם, למניעה וריפוי בעיות לב, והסתיידות העורקים, כטיפול באישאס (דלקת שורש עצם הגב), לטיפול בנזלת כרונית, לאיזון לחץ הד, ולהקלה בדלקת ריאות וברונכיטיס. בנוסף נחשבות הטיפות יעילות לטיפול במחלות קיבה, והמעי הגס, ולהמסת הצטברויות שונות בחלקים הפנימיים והחיצוניים בגוף.
טיפות שום בסגנון בודהיסטי: הטיפות הינם תוספת למשקה טבעי עתיק אשר נמצא כתוב בכתב עתיק באחד מבתי המקדש הבודהיסטים ב-1972 ופוענח ב-1976.
אופן ההכנה:
400 גרם שום קלוף – לחתוך דק ולרסק לתוך פיירקס מזכוכית. 200 גרם ספירט 95% לשתיה – לשפוך לתוך רסק השום, לסגור את הכלי היטב ולהחזיק במקרר לעשרה ימים. לאחר עשרה ימים יש להוציא את השום מהמקרר, לסחוט את התמיסה (אפשר בעזרת בד אוורירי) לתוך שני בקבוקונים של 100 גרם ולהכניס למקרר ליומיים נוספים.
אופן השימוש: יש להוסיף לכוס חלב/ מיץ לפני האוכל ולשתות עפ”י הפירוט הבא-
ביום הראשון: 2 טיפות בבוקר, בצהרים ובערב.
ביום השני: 4 טיפות בבוקר, בצהרים ובערב.
ביום השלישי עד היום השביעי: 7 טיפות בבוקר, 8 טיפות בצהרים ובערב.
מהיום השביעי עד היום העשירי: 4 טיפות בבוקר, בצהרים ובערב.
יום אחד עשרה ושתים עשרה: 10 טיפות בבוקר, בצהרים ובערב.
רק בריאות- וששום דבר לא יפגע בכם…

