טירשי - סלט דלעת פיקנטי

16/06/21

המרכיבים

חצי קילו דלעת

כף רסק עגבניות/ השתמשתי בקטשופ

חצי כפית אריסה

שן שום

קורט כמון

קורט אבקת כוסברה

מיץ מחצי לימון

קורט מלח

כפית שמן זית

קורט קימל טחון

עלי פטרוזיליה קצוצים לקישוט

ההכנה

לחתוך את הדלעת ( מקולפת ) לקוביות. לטגן בשמן זית קמעה. להוסיף מים ולבשל עד רכות.

לסנן ולצנן. למעוך עם מזלג.

לערבב עם כל החומרים, לקרר. לפזר פטרוזיליה קצוצה ולהגיש.


תגובות  2  אהבו 

טעים! בטוח...
ששת, תודה! למתכון! ולתמונה הנפלאה!
צהרים טובים!
ששת מנה מגניבה ומזינה אהבתי..תודה ערב טוב!
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה