הקינוח המושלם:
17/06/21
אמש החלה התכנית הקינוח המושלם, אז הנה אני מביא לכם\לכן קונדיטוריה מקתועית כפי שלמדתי פעם בדן גורמה
(זוכרים שאני לא מכין עוגות במיוחד)
באדיבות שף קונדיטור מאיה רביבו דן גורמה ( סדנת לימוד קונדיטוריה)
כמות מידה מרכיב 150 גר חמאה 80 גר אבקת סוכר 0.5 גר אבקת ווניל 60 גר ביצים 1 גר מלח 250 גר קמח 30 גר שקדים טחוניםאופן ההכנה:
- במיקסר בעזרת גיטרה מערבבים חמאה אבקת סוכר ווניל
- מוסיפים ביצים בהדרגה
- מוסיפים את החומרים היבשים עד לקבלת בצק פרורי
- לא לערבב יותר מידי
המרכיבים לקרמל:
כמות מידה מרכיב 210 גר סוכר 42 גר גלוקוז 42 גר חמאה מלוחה 210 גר שמנת מתוקה מוקצפתאופן ההכנה:
- בסיר להכין קרמל מגלוקוז וסוכר
- לפתוח את הקרמל עם החמאה בהדרגה
- לקפל פנימה שמנת מוקצפת ולקרר לילה במקרר.
- המרכיבים לגנאש שוקולד חלב:
אופן ההכנה:
- להביא לרתיחה שמנת וסוכר אינוורטי
- ליצוק על השוקולד בהדרגה תוך יצירת אמולציה בעזרת מיקסר מוט
להרכיב את הקינוח

מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות
תודה! ששת, למתכון! ולתמונה!
צהרים-טובים!