מוטקה > כל הקבוצות > אוכל מתכונים ובישול מהקדירה של ששת > לצ'ו מעדן פלפלים הונגרי בסגנון שקשוקה

לצ'ו מעדן פלפלים הונגרי בסגנון שקשוקה

11/07/21

לצ'ו מעדן פלפלים הונגרי בסגנון שקשוקה

הצטברו לי פלפלים אדומים בשרניים בבית ונזכרתי במחברת שלי מבית אמא...

זו לא שקשוקה זה שקשוקה גורמה.

 

מרכיבים לזוג

1 פלפל אדום בשרני גדול

1 בצל בינוני קצוץ

1 עגבניה בשלה בינונית

כפית פפריקה

שמן זית לטיגון

מלח

2 ביצים

ההכנה

 לרסק את הפלפלים ( ריסקתי במנדולינה)

להכניס את העגבניה למים רותחים מחורצת לקילוף קל

לטגן את הבצל לשקיפות, להוסיף את הפלפל המרוסק,

לקלוף את העגבניה ולקצוץ דק, להוסיף לכלי ולהוסיף פפריקה ומלח. אם נדרש אפשר עוד כף שמן

לבשל, להוסיף רבע כוס מים ולבשל עד שמתאדה

לקשקש ביצים ולהוסיף תוך ערבוב

להגיש חם זה מעדן

 

לצ'ו מעדן פלפלים הונגרי בסגנון שקשוקה

תגובות  5  אהבו 

נהדר!
תודה! ששת למתכון! ולתמונה הנהדרת!
צהרים טובים!
11/07/21
הזכרת לי את בית אמא... אצלנו הוסיפו קוביות תפוחי אדמה, השתמשו גם בפלפל ירוק (אולי בלי בריריה? לא יודעת...) ולא הוסיפו ביצים. התיבול כלל בעיקר המוווווון פפריקה.
11/07/21
נכון במקור זה תבשיל פלפלים שיניתי אותו לשקשוקה
גם בבית אמי לא הוסיפו ביצים עם או בלי זה מעדן בכל שפה.
אצלנו שרפו קודם את הפלפלי על האש.המון שום .
השינוי מעניין משודרג. שווה לנסות תודה ובוקר טוב לכולם.
12/07/21
אצלנו בבית היה עם ביצים ופלפל ירוק בהיר. טעים טעים. מתגעגעת....
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה