מה עושים עם סרדינים בקופסא
25/07/21
לפני כמה חודשים קנינו במבצע ארטקטיבי סרדינים. אני בכלל לא אוהבת סרדינים. תיעצו לי מה לעשות. מתכונים טעימים.
כבר חשבתי לשים בחוץ שמישהו יקח.
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות
אני מכינה את זה הרבה לארוחה חלבית וכשיש אורחים . מאד אוהבים . מקווה שגם אתם .
יש לכם עוד?
קניתי המון.😉
ומתכון קיצי קליל עם מלפפונים שמנמנים...לוקחים את המלפפונים עם הקליפה , וחוצים לחצי לאורך. מוציאים את התוכן בעזרת כפית . להשאיר דופן למלפפון כדי שיהיה יציב .
בקערה מערבבים את תוכן המלפפונים עם 1 גביע קוטג' , בצל קצוץ דק , אפשר להוסיף בצל ירוק קצוץ , חתיכות קטנות של גבינה מלוחה , ופלפל שחור. לטעום ולהוסיף מלח , פלפל שחור לפי הטעם . מערבבים ,וממלאים את חצאי המלפפונים . אוכלים בכייף גדול ,רצוי קר . כמובן שמתאים מאד גם למילוי עגבניה ופלפל .
בשמן זית כתית מעולה מטגנים תכולת קופסאת סרדינים ו3 שיני שום כתושות..
תוך כדי בחישה מפוררים את הסרדינים..
מוסיפים מלח.. מעט אורגנו וקופסא עגבניות קצוצות 380 גרם..
מוסיפים פלפל שחור.. מוסיפים חצי כוס זיתים קלמטה מגולענים או שחורים..
מוסיפים עלי ארגולה טריים בשפע ואת הפסטה..
בתאבון☺️
ובמידה ואינכם מתלהבים מסרדינים ועדיין רצונכם ביתרונות הבריאותיים של הסרדינים.. הכינו את זה..
ממיסים 50 גרם חמאה.. מוסיפים כפית שאטה וקליפת לימון אחד.. מעט מלח.. מערבבים..
מוסיפים כף פנקו.. מוזגים
מעל הסרדינים המונחים בתבנית נאה להגשה..
אופים 5 דקות בתנור חם.. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ובתאבון.. אין ספק שתאהבו ..