דג לערב שבת: מליטות
26/11/21
זוכרים שהלכתי לדוג י היה משעמם כאן?
מליטות מטוגנות
מליטה זה דג מיוחד למעשה זו ברקודה קטנה וארוכה לפעמים. בשר לבן עשיר בטעם ים ודגים, אידרה מרכזית וזה ממש "סרדין" משודרג טעים מאוד.
להשיג בחנויות מתמחות בדגים
אין ממש מתכון, פשוט לבקש נקי, להסיר את הראש או לבקש מהדייג.
אפשר להשרות בלימון קצת חומץ ומלח ואפשר שלא.
להכין תערובת פירורי לחם, קמח, פלפל שחור, תימין, מלח, תבלין לדג וגלגל כל דג בפירורים ולטגן 2-3 דקות מכל צד בשמן חם מאוד.
זהו

מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות
כל הכבוד!
תודה! למתכון! (מה קורה עם התמונות? לא נתן לעלות כמו תמיד ואם עולה רק בהודע?...)
שבת שלום! נעימה! ונפלאה!😊
אצלי היום - סלט חצילים, סלט ביצים, סלט לבות דקל, סלט לבבות ארטישוק, מרק עוף, פולקעס כם ירקות בתנור בדבש ושום, אורז אשפלאו בלי בשר וכנראה עוגה לא סגור לי קינוח.
אצלנו צלי בשר
איריות ביצים
מוקפץ
תפוח אדמה
כרובית
למחר חמין לבקשת אחת הכלות שלי