דג לשבת: בר ים

03/12/21

בר ים  בתנור

בר ים זה לברק ענק פראי של מעמקים, דג בעל נוכחות מרשימה ובעל טעם עשיר מאוד. מתאים לכל צורות הבישול כגון: בישול, אפיה, טיגון ובהחלט נא סביצ'ה וסשימי .

הדג מגיע במשקל מקילו ומעלה.

אני ביקשתי אותו פתוח כמו ספר.

ההכנה:

הנחתי על מצע של:

פרוסות עגבניה

פרוסות לימון

 6 שיני שום חחצויות,6 עגבניות שרי חצויות

תימין

שמן זית ותבלינים.

 את פנים הדג תיבלתי ב:

תבלין לדג

פלפל שמור

כמון

כוסברה

פפריקה ומלח

שמן זית

הנחתי עם הפנים הפתוח והמתובל על המצע.

לתבל באותם תבלינים והמון תימין יבש ומה שבא

אופים 20 דקות בחום 200 מעלות ועוד 10 דקות לפחות בטורבו גריל להשחמה

 הדג יוצא גורמה כמעט אין עצמות חוץ מהמרכזית.

שווה לשלם יותר לארוחה משפחתית של כ 8 מנות יפות

 

בתיאבון

 

דג לשבת: בר ים

תגובות  5  אהבו 

ואווווווו... איזה דג מרשים! הכנת ששת,
ממש דג ענקי...
בתאבון! ולבריאות!
שבת שלום! נפלאה!
וחג אורים! שמייח!
דג גדול כיף לכל המשפחה😍
אצלנו פרגיות
פירה
כרובית
מרק תירס
לשבת קציצות + שעועית ירוקה ברוטב
אורז עם אטריות.
שבת מבורכת חג מואר
03/12/21
הספיק ליומיים ועוד...
03/12/21
ארוחה כהלכה
ששת כשיתאפשר לי זהו הדג שאכין ..מתאים לכל חגיגה .
עשוי בטוב טעם ..בתוספת יין משובח מושלם..😊
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה