דג לשבת: בר ים
03/12/21
בר ים בתנור
בר ים זה לברק ענק פראי של מעמקים, דג בעל נוכחות מרשימה ובעל טעם עשיר מאוד. מתאים לכל צורות הבישול כגון: בישול, אפיה, טיגון ובהחלט נא סביצ'ה וסשימי .
הדג מגיע במשקל מקילו ומעלה.
אני ביקשתי אותו פתוח כמו ספר.
ההכנה:
הנחתי על מצע של:
פרוסות עגבניה
פרוסות לימון
6 שיני שום חחצויות,6 עגבניות שרי חצויות
תימין
שמן זית ותבלינים.
את פנים הדג תיבלתי ב:
תבלין לדג
פלפל שמור
כמון
כוסברה
פפריקה ומלח
שמן זית
הנחתי עם הפנים הפתוח והמתובל על המצע.
לתבל באותם תבלינים והמון תימין יבש ומה שבא
אופים 20 דקות בחום 200 מעלות ועוד 10 דקות לפחות בטורבו גריל להשחמה
הדג יוצא גורמה כמעט אין עצמות חוץ מהמרכזית.
שווה לשלם יותר לארוחה משפחתית של כ 8 מנות יפות
בתיאבון

מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות
ממש דג ענקי...
בתאבון! ולבריאות!
שבת שלום! נפלאה!
וחג אורים! שמייח!
אצלנו פרגיות
פירה
כרובית
מרק תירס
לשבת קציצות + שעועית ירוקה ברוטב
אורז עם אטריות.
שבת מבורכת חג מואר
עשוי בטוב טעם ..בתוספת יין משובח מושלם..😊