סלט חצילים בטעם כבד
19/01/22
יש לבחור חצילים רזים כלומר לא כבדים כדי שלא יהיומרים
ביצה קשה און שתים
מיונז או שמן זית
שום מלח.
לאפות את החציל בתנור עם הקליפה להוציא את התוכן במעבד מזון להוסיף ביצים קשות שום מיונז ומלח לפי הצורך לטחון
לבריאות. לקשט בעת ההגשה מסביב עם פרוסות עגבניות אם רוצים.
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות
כאשר הבשר עלה לשולחננו פעם או פעמיים בשבוע וייבשנו שקיות תה חח
היום מבחירה אנסה את המתכון שלך לכבד קצוץ ..בתוספת טופו.. תודה ערב טוב!