סלט חצילים בטעם כבד

יש לבחור חצילים רזים  כלומר לא כבדים  כדי שלא יהיומרים

ביצה קשה  און שתים

מיונז  או שמן זית

שום  מלח.

לאפות את החציל בתנור עם הקליפה     להוציא את התוכן  במעבד מזון להוסיף ביצים קשות  שום מיונז ומלח   לפי הצורך  לטחון

 

לבריאות.  לקשט בעת ההגשה מסביב עם פרוסות עגבניות  אם רוצים.


תגובות  8  אהבו 

19/01/22
אנחנו מטגנים את החצילים וטוחנים עם ביצה קשה ובצל מטוגן זה ממש כבד קצוץ. תודה
מצוין ששת הזכרת לי בצל מטוגן ואז אין צורך להוסיף שמן
19/01/22
אני מכינה ואריאציה טבעונית, עם בצל מטןגן, טופו ואגוזי מלך, וטוחנת הכל עם חצילים מטוגנים או אפויים
19/01/22
אפשר עם פטריות מטוגנות טחונות
רחיקה ..השתמשתי בטופו כתחליף לבשר במיתונים שהיו בעבר כאשר הבשר עלה לשולחננו פעם או פעמיים בשבוע וייבשנו שקיות תה חח היום מבחירה אנסה את המתכון שלך לכבד קצוץ ..בתוספת טופו.. תודה ערב טוב!...
רחיקה ..השתמשתי בטופו כתחליף לבשר במיתונים שהיו בעבר
כאשר הבשר עלה לשולחננו פעם או פעמיים בשבוע וייבשנו שקיות תה חח
היום מבחירה אנסה את המתכון שלך לכבד קצוץ ..בתוספת טופו.. תודה ערב טוב!
ששת תוספת פטריות מטוגנות ..לחצילים שילוב מעניין. תודה.
19/01/22
מטגנים פטריות קצוצות עם בצל וטוחנים עם ביצה קשה מקבלים כבד קצוץ צמחוני
הכל מקובל
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה