חצילים כבושים..
15/03/23
גידלתי חצילים בעציץ.
אני רוצה לכבוש.. ללא אפיה או טיגון קודם..
למי יש רעיונות.. מתכונים.. פטנטים..
עדיף מנסיון אישי..

מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
אנסה את מתכוני שתיכן ואכתוב לאחר הטעימות..
אנסה האפייה..
ואנסה את ענין החליטה והמסננת..
אם אלו החצילים הסגולים הקטנים
חיתחי בתחתית החציל מעין צלב
דיחפי פנימה חצי או רבע שן שום.
ואח"כ כמו מלפפונים או כרוב
כפית מלח על כוס מים.
שמיר
אפשר פלפל חריף
לשים משהוא כבד למניעת ציפה של החצילים
אחרי שבוע מעט חומץ כדי שהחצילים לא יתרככו.
כרגע החצילים עדיין קטנים.. זרעתי זרעי חצילים גדולים רגילים..
חותך לקוביות של שני ס"מ לא מקלף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מרתיח שני שליש מים שליש חומץ כפית מלח לכוס מים.
הרבה שום(מונע הריון)
מכניס את ריבועי החצילים לצנצנת וכשהמים עם החומץ רותחים שופך אותם על החצילים.
יומיים על השיש וזה מוכן
חכו תראו..