עוף בקראסט תבלינים

20/10/23

 

זה מתכון העוף הכי טעים שאכלתי מעודי.

הכמויות משוחזרות מהזיכרון!

 

4-6 חלקי עוף, השתמשתי בכרעיים.

2 כפות סויה אמיתית

2 כפות סילאן

2 כפות שמן

כפית חרדל דיז'ון לא גרגרים

תבלינים: פלפל שחור גרוס, פפריקה מתוקה

שידרוג: פפריקה מעושנת, כוסברה גרגרים טחון , טוסקנה

 

ההכנה:

מערבבים את החומרים הנוזליים בלבד למשרה אחיד בפיירקס

מניחים לתוכו את העוף ומצפים ומעסים את המשרה לתוכו לכיסוי מלא

מסדרים בכלי בנוחות ומפזרים את התבלינים

פלפל שחור גרוס, עליו פפריקה ואז שכבה אחידה של תבלין גריל עוף שמכסה לגמרי את העור!

מכניסים לתנור חם מאוד 250 מעלות לפחות מכוסה בנייר כסף כשעה 21:00  בלילה ל25 דקות לערך

ומורידים את החום ל 110 מעלות לכל הלילה. לא פותחים להציץ אפילו שהבית מלא ריח משגע!

בבוקר בשעה 10 לערך מסירים את ניר הכסף ושוב מעלים את החום ל 200 מעלות לפחות לחצי שעה. אפשר להגיש או ב 60-80  מעלות עד ההגשה.

סוד ההצלחה זה אפיה איטית

 

עוף בקראסט תבלינים

תגובות  2  אהבו 

ואווןוווווו. ששת,
יצא אחלה עוף!
תודה ! למתכון! לתמונה הנפלאה!
שבת שלום! שקט! רגוע!🙏






20/10/23
מתאים לי.... למחר תכננתי "פרגיות עם עצם" בתנור. יש לי מתכון עם תפוחי אדמה (ופטריות). אאמץ חלק מהמתכון שלך יחד עם המתכון שיש לי. לא אספיק להכניס היום לתנור. שבת שלום!
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה