ואצלינו היו אוכלים ממרח סרדינים קצת יותר משוכלל : 1 קופסת סרדינים- למעוך את הסרדינים עם מזלג , קופסת גבינה לבנה ,כ-3 מלפפון חמוץ במלח חתוך לחתיכות קטנות , מעט חרדל ,פלפל שחור ומלח. לערבב הכל ...ולהנו...
ואצלינו היו אוכלים ממרח סרדינים קצת יותר משוכלל : 1 קופסת סרדינים- למעוך את הסרדינים עם מזלג , קופסת גבינה לבנה ,כ-3 מלפפון חמוץ במלח חתוך לחתיכות קטנות , מעט חרדל ,פלפל שחור ומלח. לערבב הכל ...ולהנות...אפשר להוסיף גם בצל יבש קצוץ ...וגם במקום סרדינים טונה..
כמה קופסאות של גבינה לבנה רגילה לכל קופסא מוסיפים משהו אחר למשל..מעט פפריקה מתוקה, הגבינה יוצאת ורודה, בקופסה שניה, מעט שום כתוש עם שמיר, בשלישית בצל ירוק עם מעט פלפל שחור..ועוד.
ההונגרים אוכלים קורוזוט ...1 קופסת קוטג' או גבינה לבנה , בצל טרי קצוץ דק , פפריקה מתוקה , פלפל שחור ומלח . טעים מאד עם טוסט או סתם פרוסה עבה של לחם שחור .
האיש שלי ז"ל היה ממוצא הונגרי אימו היתה מכינה קורוזט. זה היה הרבה לפני הטבעונות שלי ומאד אהבתי את זה. כשהיא היתה מכינה גומבוץ זה היה יום חג. כי היא היתה מכינה לעיתים רחוקות.
גם רוקוט קרומפלי היה אהו...
האיש שלי ז"ל היה ממוצא הונגרי אימו היתה מכינה קורוזט. זה היה הרבה לפני הטבעונות שלי ומאד אהבתי את זה. כשהיא היתה מכינה גומבוץ זה היה יום חג. כי היא היתה מכינה לעיתים רחוקות.
גם רוקוט קרומפלי היה אהוב עלינו.
יצא סיפור קצר לשושנה שאוהבת סיפורים מהחיים.
מועכים סרדינים לתוך מיכל קטן של גבינה 5%.. מוסיפים בצל ירוק..
ממרח גבינה לבנה ומיונז
מערבבים בחלקים שווים גבינה לבנה ומיונז..
ממרח קישואים. לאדות קישואים, לטגן בצל, להוסיף תבלינים ולטחון בבלנדר.
ממרח עדשים ירוקות. לבשל עדשים ירוקות, לטגן בצל, להוסיף חרדל, אגוזי מלך ותבלינים ולטחון בבלנדר.
גם רוקוט קרומפלי היה אהוב עלינו.
יצא סיפור קצר לשושנה שאוהבת סיפורים מהחיים.
ומאכלי עמים מעשירים את הקהילה..