דג מטיאס (מתכון משודרג)

4 פרוסות דג מטיאס מלוח לשטוף במים כדי להוריד מכמות המלח

2 בצל סגול

מיונז

חומץ

מעט שמן

עלי רוקט טריים 

מעט גרגרי פלפל שחור (לא חובה)

להכנת הסלט

לחתוך לפרוסות דקות את המטיאס. להניח בתוך פיירקס או טאפרוואר עם מכסה אטום. לחתוך פרוסות דקות של הבצל ולהוסיף לקערה. חצי כוס בערך חומץ. אין לי כמות מדוייקת אני עושה 3 סיבובים מהבקבוק.

 2 כפות מלאות מיונז

מעט שמן קנולה (לא שמן זית).

שני חופנים של רוקט טרי.

לערבב. להפוך את הקופסא ולנער היטב.

להוסיף כ8 גרגרי פלפלשחור.

לסגור היטב את הקופסא ולהניח במקרר.

זה טעים ומוכן למחרת כשהכל מתרכך אבל לממהרים אפשר להכין בבוקר ולאכול בערב.

האורחים אמרו שזה סביצ'ה משודרג.

בתאבון


תגובות  11  אהבו 

13/02/24
אני שם עלי דפנה ופלפל אנגלי , אבל רוקט זה חידוש אנחנו שמים שמיר , אזמין רוקט
בעלי יהיה הכי מאושר
תודה על המתכון , אפשר להכין בלי הרוקט ? מה אפשר במקום הרוקט ?
13/02/24
אצלנו בפולניה שמים שמיר....😛
2 עלי דפנה
ששת תודה! למתכון!
מזמן לא אכלתי מאטיאס!
בבית אמא ז"ל! אכלנו בילדות! המון!🙏🙏🙏
13/02/24
שושי זה מתכון של לורי מי שלא אכל מידיה לא יבין
תודה נשמה. אתה מוזמן מעכשיו מתי שתרצה בתנאי שתביא קינוח חחחח
לורי תודה! למתכון! אני אוהבת מאטיס למרות שלא אכלתי שנים!
אבל בן הזוג! לא כ"כ אוהב! גם הבת.אולי אכין קצת בשבילי ...
ששת, אמא ז"ל שמה המון שום! היה טעים מאד! (פולנייה)
אמרה שהשום עוזר למנוע תולעים אצל ילדים!חחח...😄
לסלט הזה לא מתאים שום בכלל. אולי למתכון אחר.
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה