דג מטיאס (מתכון משודרג)
13/02/24
4 פרוסות דג מטיאס מלוח לשטוף במים כדי להוריד מכמות המלח
2 בצל סגול
מיונז
חומץ
מעט שמן
עלי רוקט טריים
מעט גרגרי פלפל שחור (לא חובה)
להכנת הסלט
לחתוך לפרוסות דקות את המטיאס. להניח בתוך פיירקס או טאפרוואר עם מכסה אטום. לחתוך פרוסות דקות של הבצל ולהוסיף לקערה. חצי כוס בערך חומץ. אין לי כמות מדוייקת אני עושה 3 סיבובים מהבקבוק.
2 כפות מלאות מיונז
מעט שמן קנולה (לא שמן זית).
שני חופנים של רוקט טרי.
לערבב. להפוך את הקופסא ולנער היטב.
להוסיף כ8 גרגרי פלפלשחור.
לסגור היטב את הקופסא ולהניח במקרר.
זה טעים ומוכן למחרת כשהכל מתרכך אבל לממהרים אפשר להכין בבוקר ולאכול בערב.
האורחים אמרו שזה סביצ'ה משודרג.
בתאבון
מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות
מזמן לא אכלתי מאטיאס!
בבית אמא ז"ל! אכלנו בילדות! המון!🙏🙏🙏
אבל בן הזוג! לא כ"כ אוהב! גם הבת.אולי אכין קצת בשבילי ...
אמרה שהשום עוזר למנוע תולעים אצל ילדים!חחח...😄