ספיחה חצילים של שף זיו אהרונוב
02/03/24
ספיחה חצילים של שף זיו אהרונוב
2-3 חצילים מקולפים חתוכים לקוביות 3 *3 מטוגנים בשמן עמוק או אפויים עם מלח פלפל ושמן זית.
1/4 כוס שמן זית
8 שיני שום מקולפות וחתוכות לחצי.
2-4 פלפלים חריפים חצויים וחתוכים גס.
5 עגבניות חלוטות וחתוכות ל8.
מלח פלפל לפי הטעם וכפית פפריקה אדומה מתוקה.
בשמן זית מטגנים פלפלים חריפים עם שום בחום לא גבוה.
מוסיפים עגבניות ומבשלים 5 דקות בחום גבוה.
מוסיפים 1/2 כוס מים עם כל התבלינים מכסים ומבשלים על להבה בינונית 20 דקות.
מוסיפים את החצילים ומבשלים עד 10 דקות תוך הרטבת החציל

מוטק’ה גם בפייסבוק
סייר תמונות
לתמונות ...
נראה הרבה שמן... אבל, טעים!
שבוע טוב! שקט! רגוע!🙏🙏🙏
טעים נהדר.
הפסקתי להכין
החציל לא טוב עבורי
חבל
תהני המון
אחלה מתכון👌