כרעיים עוף טנדורי מהרג'ה Tandoori murgha
כרעיים עוף טנדורי מהרג'ה Tandoori murgha
זו גרסה מקוצרת אך טעימה ומדויקת לעוף טנדורי מבוססת על תערובת של המהרג'ה
מנה זוגית
מרכיבים
2 כרעיים
שקית או חצי (בהתאמה לכמות) של תערובת טנדורי מהרג'ה ( או תערובת אחרת לטנדורי)
כפית פפריקה
מעט גריל עוף
2 כפות מיונז
3-4 כפות מים
ההכנה
לחרוץ כמה חריצים בודדים בעוף לחדירת התבלינים.
למרוח את העוף בפפריקה, לפזר גריל עוף.
לערבב תוכן השקית או חצי במיונז ומים למסה אחידה
לצפות ולמרוח את הכרעיים בתערובת הטנדורי מכל הצדדים.
לשמור מכוסה בקופסא במקרר 12 שעות לפחות
לאפות בתנור חם 200 מעלות שעה וחצי לא מכוסה.
בתיאבון
חברת סואנה (Suhana) ההודית, הידועה במגוון תבלינים ותערובות המוכנות לשימוש ומשווקות ברחבי העולם ומקלה על תהליך הכנת אוכל הודי. החברה מציעה בסיסים המשמשים להכנת "מזון מהיר" אך עם כל יתרונות הבישול הארוך – המטרה: לשמור על טעם מקורי לצד הכנה בקצב מערבי. כעת, לראשונה, סדרת מוצרים ייחודיים שלה ימשווקים בישראל על ידי חברת "מהרג'ה".
אחד המאפיינים של המטבח ההודי הוא ריבוי התבלינים בכל מתכון. לרוב מתכון של מנה הודית בסיסית יכיל לא פחות מ 20 תבלינים שונים. כעת, ניתן ליהנות מהטעמים המגוונים ולעשות זאת באמצעות פעולה אחת פשוטה.

למתכון! ולתמונות!
שאלה? בלי כיסוי נייר אלומיניום המנה לא מתייבשת קצת?
במטבח שלנו אני משתמשת במעט תבלינים קבועים...
כי לדעתי כל המוסיף גורע... טוב... איש אישה טלעמו... טעמה...
על טעם וריח... אין להתווכח!
ת ו ד ה!🙏🙏🙏