פילה בר ים בתנור

22/06/24

השבת הכנתי לברק  אבל אני מפנטז על בר ים שמחירו כפליים

 

פילה בר ים בתנור

בר ים בוא לברק פרא גדול שחי במעמקי הים ובשרו עשיר, עסיסי ומעודן. זה דג גדול שמשקלו  נע בין קילו ל2 קילו, מאוד מתאים להגשה במרכז השולחן או במנות וניתן להכינו בכל שלל הצורות, הפעם בתנור ברוטב.

1 דג בר ים  מפולט

חצי קופסה עגבניות שלמות מקולפות

חצי לימון פרוס דק

טבסקו או פלפל צ'ומה או תיבול חריף לפי הטעם או פרוסות צ'ילי

כוסברה יבשה

פלפל שחור גרוס

 תבלין לדג

תימין

2-4 שיני שום חתוך

פלפל קלוי חתוך

זיתי קלמטה מגולענים

כף חרדל גרגרים

פטרוזיליה קצוצה

מלח

 כפית קטנה סוכר

שמן זית

 

הכנה

מערבבים את חומרי הרוטב פרט לתבלין דג ופלפל שחור.

מחצית מהרטוב יוצקים על התבנית, מומלץ נייר אפיה על נייר אלומניום.

מניחים את הפילטים , עור כלפי מעלה.

יוצקים שמן זית, תבלינים, ואת מחצית הרוטב.

מכניסים לתנור חם 200 מעלות ל 20 דקות ועוד 5 דקות גריל טורבו

בתיאבון

פילה בר ים בתנור

תגובות  5  אהבו 

ואוווווווווו... איזה יופי של מתכון!🌷
תודה! ששת למתכון! והתמונות היפות!
שבת-שלום! שקט! רגוע!🙏🙏🙏

תודה על המתכון הטעים
23/06/24
טעים
ששת הדג נראה סוף
וואוו נראה מגרה מאד
אוהבת דגים מאד מאד

כל הכבוד למתכון הנפלא👍
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה