מוטקה > כל הקבוצות > אוכל מתכונים ובישול מהקדירה של ששת > עוד גרסה של יונית צוקרמן לצלי דלעת

עוד גרסה של יונית צוקרמן לצלי דלעת

20/07/24

דלעת צלויה (מלכת המטבח)

מנה מפתיעה של דלעת צלויה

יש להשתמש בסיר או כלי שנכנס לתנור

מרכיבים

פלח  דלעת של כחצי קילו ויותר

1 בצל פרוס

כף שטוחה אבקת מרק פרווה

כפית שטוחה כורכום

קווץ' של סילאן

כפית סוכר

קורט פפריקה

כחצי כוס מים או יותר

שמן

מלח

ההכנה

מקלפים את הדלעת וחותכים לפרוסות  או קוביות

 בכלי מתאים לתנור מטגנים בצל בשמן ברגע שמתחיל להזהיב מוצאים לקערית מחצית מהבצל

מכניסים את הדלעת הפרוסה ומטגנים כשתי דקות מכל צד עם הבצל שנותר.

מוסיפים מים, אבקת מרק, מלח, פפריקה, כורכום ומבשלים

מחממים תנור ל 180 מעלות

בינתיים מערבבים את הבצל בקערית עם סוכר וסילאן

אחרי רבע שעה בישול מפזרים את הבצל מהקערית ומכניסים לתנור ל 45 דקות.

דלעת אוהבת קינמון אני לא שמתי הפעם.

מלכת המטבח ממליצה להניח ליד קוסקוס

בתיאבון


עוד גרסה של יונית צוקרמן לצלי דלעת

תגובות  1  אהבו 

תודה! ששת,🌷
למתכון של יונית צוקרמן.
נראה טעים!
שבוע-טוב! שקט! רגוע!🙏🙏🙏
כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
אודות הקבוצה

התמונה של תגונה מנהל: ששת שצ
כאן המקום לקבל מתכונים, עצות וייעוץ למטבח וגם חוות דעת על מסעדות ויינות או שמן זית מששת שצ מנהל קהילת האוכל בעבר. בלוגר אוכל.
קטגוריות
בישול ומתכונים
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה