חזרה למגזין אוכל

טארט פקאן וקרם שקדים

עוד מתכון לקינוח מתוק שמוטק'ה איתר עבורכן/ם
מערכת מוטק'ה 19/02/07
טארט פקאן וקרם שקדים

לבצק הפריך
[u]החומרים[/u] 200 גרם חמאה 200 גרם סוכר 2 ביצים 1 כפית תמצית וניל גרירת לימון מחצי פרי 400 גרם קמח [u]אופן ההכנה[/u] 1. מערבבים במיקסר בעזרת וו גיטרה (אפשר גם במעבד מזון), במהירות איטית-בינונית את החמאה והסוכר עד קבלת מרקם אחיד. 2. מוסיפים ביצים בהדרגה. 3. מוסיפים את תמצית הווניל והקמח וגרירת הלימון ומעבדים רק עד שהתערובת מתאחדת. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה אחת לפחות.
מילוי הטארט
[u]החומרים[/u] 200 גרם חמאה 200 גרם סוכר 200 גרם אבקת שקדים 3 ביצים מס' 1 25 גרם קמח [u]אופן ההכנה[/u] 1. מערבבים במיקסר בעזרת וו גיטרה, במהירות בינונית את החמאה והסוכר כ- 10 דקות. 2. מוסיפים את הביצים בהדרגה ובאיטיות. 3. מוסיפים את אבקת השקדים והקמח וממשיכים לערבב עוד 1/2 דקה. 4. מכניסים את התערובת לקערה, עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר.
הרכבת הטארט
להבריש תחתית תבנית טארט בחמאה מומסת. מרדדים בצק פריך לעובי 1/2 ס"מ ומרפדים תבנית טארט בקוטר 24-26 ס"מ. מוציאים את קרם השקדים מהמקרר וממלאים עד גובה תבנית הטארט. מפזרים 200 גרם אגוזי פקאן על כל שטח הפנים של הטארט. אופים ב-170 מעלות במשך 25 דקות.
דקורציה
1. לבזוק מעט אבקת סוכר. 2. לחמם במיקרוגל גלוקוזה מהולה במעט מים למשך 1/2 דקה, ולהבריש קלות את הטארט.
תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

חמוצים ושאר ירקות כבושים: המדריך המלא

אנחנו מכירים אותם בתור "חמוצים", אבל הירקות הכבושים הם הרבה יותר מתוספת לפלאפל או לשניצל. בתהליך כבישת...

לקריאת הכתבה
פותחים את התיאבון: מנות ראשונות לליל הסדר

ערב החג מתקרב בצעדי ענק ותכנון ארוחת החג בעיצומה. כיצד תפתיעו השנה את האורחים? עם מנה וירטואוזית שדורשת...

לקריאת הכתבה
קבלו אותן: מנות עיקריות לחג

 

מוזמנים - יש, הגדות תואמות - יש, מספיק בקבוקי יין כדי לצלוח את הערב הארוך בשנה – יש. עכשיו זה הזמן לדאוג...

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה