חזרה למגזין אוכל

עולם ומלואו מבצק סוכר

אמן הפלסטלינה רוני אורן חבר לקונדיטורית טל קרן כץ, ויחד הם הוציאו ספר שכולו עוגות יומולדת מקושטות בבצק סוכר. ויש גם מתכון
רעיה הנרי 30/01/14
עולם ומלואו מבצק סוכר

 

הנאה גדולה יש בלשחק בפלסטלינה וליצור יצורים ודמויות מהחומר הרך הזה. אבל עכשיו, כשאנחנו ילדים מאוד גדולים, אנחנו זקוקים לסיבה טובה כדי להרשות לעצמנו להשתעשע. אז סיבה טובה מאוד למשל היא לשמח אנשים, בכל גיל, בממתק יצירתי תוצרת בית.

 

פרופ' רוני אורן (ראש מחלקת אנימציה בבצלאל), מחבר הסדרה "סודות של פלסטלינה", יוצר בפלסטלינה כבר למעלה משלושים שנה. לאחרונה הוא חבר לטל קרן כץ, הבעלים של סטודיו Shooga, בוגרת לימודי קונדיטוריה בארץ ובאנגליה המשתתפת בתערוכות בינלאומיות לקישוט עוגות, וביחד הם יוצאים עכשיו עם הספר "עוגות יומולדת", הראשון בסדרה חדשה - "סודות של בצק סוכר".

 

 

לקהילת אוכל: לחצו

תגובות  0  אהבו 

כתוב/י תגובה...
הקלד כתובת לסרטון יוטיוב:
עריכת תגובה
השבה לתגובה
עוד במגזין אוכל

"סיר עם אוכל חם הוא אחד היסודות של בית"

כשבלוגרית האוכל "לייזה פאנלים", שבחיים האמיתיים נקראת חגית ביליה, ילדה את בתה הרביעית בגיל 42, היא עזבה משרה...

לקריאת הכתבה
המתכונים הכי ישראלים של השף ישראל אהרוני

השף ישראל אהרוני הוא פנים מוכרות בכל בית. כולנו מכירים אותו מהטור הוותיק בידיעות אחרונות, מספרי הבישול...

לקריאת הכתבה
לאכול בבית, להרגיש במסעדה

מגפת הקורונה הבינלאומית והמצב הלא פשוט שאנחנו מתמודדים עמו סגר רבים מאיתנו בבית, מה שהופך את החיים...

לקריאת הכתבה
מוטק’ה גם בפייסבוק
למעלה
חזרה