עשבי תיבול: המדריך השלם לבישול בעשבי תיבול

צילומים: Shutterstock
"דע לך שכל עשב ועשב, יש לו שירה מיוחדת משלו", שוררה נעמי שמר בעקבות רבי נחמן מברסלב ב"שירת העשבים", ואנחנו נוסיף על השורות האלמותיות הללו שלכל עשב ועשב יש טעם משלו ויכולת מופלאה להעשיר כל תבשיל. וכן, גם תכונות אנטי אוקסידנטיות מוכחות ושלל הצלחות בריפוי מחלות, אבל אנחנו כאן כיום רק בשביל הטעם.
איך לצרוך את עשבי התיבול?
אם רוצים לייבש את העלים כדאי לקשור צרור ולתלות הפוך למשך שבוע. אופציה נוספת היא לייבש אותם במיקרוגל. זה לוקח בערך שתיים-שלוש דקות, תלוי בעוצמת המכשיר שלכם. אם תרצו להקפיא ולהשתמש בהמשך זה אפשרי, יש רק לקצוץ את העלים לפני ההקפאה.
לקהילת אוכל: לחצו |
אנחנו מכירים אותם בתור "חמוצים", אבל הירקות הכבושים הם הרבה יותר מתוספת לפלאפל או לשניצל. בתהליך כבישת...
ערב החג מתקרב בצעדי ענק ותכנון ארוחת החג בעיצומה. כיצד תפתיעו השנה את האורחים? עם מנה וירטואוזית שדורשת...
מוזמנים - יש, הגדות תואמות - יש, מספיק בקבוקי יין כדי לצלוח את הערב הארוך בשנה – יש. עכשיו זה הזמן לדאוג...