תמונות מספרות זמנים

זמנים מספרים תמונות /איריס לוי/24.2.20
סיר המרק שבעבע על הכירים הריח נפלא שרון ישבה על הכיסא ודפדפה באלבום בעל הכריכה הכבדה התמונות שצבע צהבהב הדגיש את זמנם.
כן חשבה בלבה היום כבר אין אלבומי תמונות לדפדף הכול דיגיטלי צבעוני ומהיר.
נירה נישה לבחוש בסיר המרק הנמיכה את האש, טעמה והוסיפה עוד קורט מלח וזאת לא לפני שעיניה נתפסו בתמונה שהעלתה חיוך קמוט בלחייה.
על גזע עץ גדול עמדה חיילת חייכנית שצמה שחורה וארוכה נוטה לצד כתפייה, על מותנה צמוד רובה ולראשה כובע ירוק זית. עיניה גדולות שחורות ויפות נקיות מאיפור, וחיוכה מילא את התמונה בצבע על אף שהייתה בשחור לבן.
כך עברה תמונה ועוד תמונה והנה כאן כבר סיימה את התואר הראשון וכובע שחור מתנופף כלפי מעלה עם קבוצת חברים מהאוניברסיטה של תל אביב .
כך הזמנים יספרו לתמונות, ביום החתונה בשמלה לבנה מעוטרת פנינים ותחרה וזר סחלבים בידה, לצדה גבר צעיר ונאה שבחרה בו להיות בעלה.
ובדף הבא היא בהריון ראשון עם בטן שמנמנה ועגולה מחייכת וכבר מוליכה עגלה עם בתה התינוקת ששמיכה ורודה עם מלמלה מכסה אותה.
נירה בת החמישים שרון קמה לבחוש בסיר המרק הנמיכה את האש, טעמה והוסיפה עוד קורט מלח לא לפני שעיניה נתפסו בתמונה שהעלתה חיוך קמוט על גזע עץ עמדה חיילת חייכנית שצמה שחורה וארוכה נוטה לצד כתפייה, על מותנה צמוד רובה ולראשה כובע ירוק זית.
עיניה גדולות שחורות ויפות נקיות מאיפור, וחיוכה מילא את התמונה בצבע על אף שהייתה בשחור לבן.
כך עברה תמונה ועוד תמונה והנה כאן כבר סיימה את התואר הראשון וכובע שחור מתנופף כלפי מעלה עם קבוצת חברים מהאוניברסיטה של תל אביב .היא כבר החיילת עם צמה ארכה ושחורה.
יעל התיישבה שנורית מגישה לה קערת מרק ירקות חם שאדים
יצאו ממנו, מה זה האלבום? שלי שהייתי ילדה נערה ובוגרת ,
ערב טוב מכאלה אין מלי שום עניין לזלזל בכתיבה או באנשים אבל אם יש הערות אפשר לכתוב על מנת שאוכל לשפר ולתקן אני לא רואה זלזול מה שעשיתי עם כל הכבוד אני כותבת הרבה זמן ולומדת ואוהבת מאוד את הכתיבה שבו...
ערב טוב מכאלה אין מלי שום עניין לזלזל בכתיבה או באנשים אבל אם יש הערות אפשר לכתוב על מנת שאוכל לשפר ולתקן אני לא רואה זלזול מה שעשיתי עם כל הכבוד אני כותבת הרבה זמן ולומדת ואוהבת מאוד את הכתיבה שבוע טוב ופורים שמח